Başkan Erdoğan talimat vermişti! Harekete geçildi!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün çeşitli uzmanları arayarak psikoloji eğitiminin sorunları hakkında bilgi aldığını ve açıköğretim konusu da dahil olmak üzere rapor hazırlanması için talimat verdiğini duyurdu. Erdoğan'ın talimatı sonrası Kurul 4 Ağustos'ta toplanacağını açıkladı.

Başkan Erdoğan talimat vermişti! Harekete geçildi!
Başkan Erdoğan talimat vermişti! Harekete geçildi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyada çokça tartışılan açıköğretimde psikoloji bölümü açılması konusunda flaş bir talimat verdi. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün çeşitli uzmanları arayarak psikoloji eğitiminin sorunları hakkında bilgi aldığını ve açıköğretim konusu da dahil olmak üzere rapor hazırlanması için talimat verdiğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi'nin psikoloji alanı için açıköğretim bölümünü açtığını duyurması sonrası bu konu sosyal medyada çokça tartışılmıştı.

Fahrettin Altun o paylaşımda; 'Sayın Cumhurbaşkanımız dün çeşitli uzmanları arayarak Psikoloji eğitiminin sorunları hakkında bilgi aldı ve açıköğretim konusu dahil olmak üzere Psikoloji eğitimi hakkında ivedi bir rapor hazırlamaları için Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu'na talimat verdi.' dedi. 

Bayram sonrası toplanacak

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açık öğretim konusu dahil olmak üzere psikoloji eğitimi hakkında ivedi rapor hazırlamaları için verdiği talimat üzerine, 4 Ağustos Salı günü toplanacak.

Kurulun Twitter hesabından yapılan açıklamada, psikoloji eğitimi hakkında rapor hazırlama çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Kurulumuz, Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine psikoloji eğitimi hakkında rapor hazırlama çalışmalarına başlamış olup konuyu görüşmek üzere 4 Ağustos Salı günü toplanacaktır." ifadesi kullanıldı.