Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ilk kez açıkladı!

Survivor yarışmasıyla tanınan ve gönüllere taht kuran Cemal Can Cansever'in büyük ödülle ilgili yaptığı açıklama magazin gündemine damga vurdu. Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven, Alişan ve Demet Akalın'ın programına bağlandı. Yarışma sonrası büyük bir ilgili ile karşılaştığını söyleyen Cemal Can, şu sıralar ailesiyle Çeşme'de tatil yaptığını ifade etti.

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ilk kez açıkladı!
Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ilk kez açıkladı!
Survivor yarışmasıyla tanınan ve gönüllere taht kuran Cemal Can Cansever'in büyük ödülle ilgili yaptığı açıklama magazin gündemine damga vurdu. Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven, Alişan ve Demet Akalın'ın programına bağlandı. Yarışma sonrası büyük bir ilgili ile karşılaştığını söyleyen Cemal Can, şu sıralar ailesiyle Çeşme'de tatil yaptığını ifade etti. İşte Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven'in yaptığı çarpıcı açıklamalar ve büyük ödülle ilgili düşünceleri…

Karakteri ve eğlenceli halleriyle Survivor'a damga vuran ve başarısıyla finale yükselen Cemal Can Canseven, 2020'nin şampiyonu oldu. Şimdilerde tatil yapan Canseven, Alişan ve Demet Akalın'ın programına konuk olarak samimi açıklamalarda bulundu.

"HERKES BENİ TANIYOR, BEN KİMSEYİ TANIMIYORUM"

Yarışma sonrası dinlenmeye başladığını söyleyen Canseven "Şu an Çeşme'de, ailemle birlikte tatildeyim. Survivor sürecinde çok yoruldum, kendimi o kadar aştım ki dinlenmeye ihtiyacım var.

Burada herkes beni tanıyor, ben kimseyi tanımıyorum. Dışarıda insanlarla sohbet etmek çok güzel, pandemi sürecini yaşayamadığımız için nasıl iletişimde olacağımı bilmiyorum insanlarla, onu idrak etmeye çalışıyorum.

Bu zamana kadar hep eğitimini alıp bir şeyler yaptım. Şarkıcılığın da eğitimini aldıktan sonra oraya yönelebilirim."

"SURVIVOR'DAKİ ARKADAŞLARIMIN 5'İYLE GÖRÜŞÜYORUM"

Yarışma sonrası en çok sütlaç yediğini belirten Cemal Can sözlerine şöyle devam etti: "Survivor'daki arkadaşlarımdan 5'iyle görüşüyorum.

Ama Survivor'da anlaşamadığım insan yoktu; az sevdiğim, çok sevdiğim insan vardı. Yarışma boyunca kimsenin kalbini kırdığımı düşünmüyorum.

"KAZANDIĞIM PARAYI BABAMA VERİRİM"

"Ne kazandığımı bile bilmiyorum, şu an çok da umurumda değil. Eğitimimde kullanırım, babama veririm, o bilir ne yapacağını. Survivor'daki sessizliği inanılmaz özlüyorum.

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ilk kez açıkladı! Büyük ödülü ne yapacağını anlattı!
Kendimizi dinleyebiliyorduk, kendimizle oturup saatlerce sohbet edebiliyorduk, şu an bunu yapamıyorum."