Savunmada son dakika kararları!

Savunma Sanayii İcra Komitesi'nden yapılan açıklamada, ''Türkiye tam bağımsız savunma sanayi yolunda kararlı bir şekilde yoluna devam edecektir. Elektronik harp, muhabere, silah, mühimmat, füze ve muhtelif platformlara ilişkin projeler karara bağlandı'' denildi.

Savunmada son dakika kararları!
Savunmada son dakika kararları!
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanan Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısı sona erdi. Toplantının ardından çok önemli açıklamalar yapıldı. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, savunma sanayiindeki gelişmeler ele alınırken, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve güvenlik birimlerinin kullandığı yerli ve milli sistemlere yenilerini eklemeye yönelik elektronik harp, muhabere, silah, mühimmat, füze ile muhtelif platformlara ilişkin çeşitli projeler karara bağlandı.

İŞTE ALINAN KARARLAR

Açıklamada, ''Elektronik harp, muhabere, silah, mühimmat, füze ve muhtelif platformlara ilişkin projeler karara bağlandı. Kovid-19 kaynaklı salgın sürecinde savunma sanayimiz kritik projelerde herhangi bir aksamaya izin vermeden çalıştı. Salgın sonrası dönemde çalışmalar kararlılıkla devam edecek ve ihracata özel bir önem verilecek.' ifadelerine yer verildi.