CHP pişkinliği! İBB bozdu AK Parti yaptı!

İstanbul Çekmeköy'de İBB iştiraklerinden İGDAŞ tarafından kazıldı. Sokak uzun süre eski haline döndürülemeyince AK Partili ilçe belediyesi tarafından onarıldı. CHP İlçe Başkanlığı ise pişkince o icraati İBB yapmış gibi göstermeye çalıştı.

CHP pişkinliği! İBB bozdu AK Parti yaptı!
CHP pişkinliği! İBB bozdu AK Parti yaptı!
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Çekmeköy ilçesindeki Esila ve Mesut Sokak'da 6 ay önce kazı çalışması yaptı. İddialara göre sokak 6 ay boyunca geri düzeltilmedi. 

Vatandaşlar durumdan mağdur olmaya başlayınca AK Partili Çekmeköy tarafından İGDAŞ'ın bir türlü çözemediği sorun çözüldü. 

Çekmeköy Belediyesi de bu durumu önce sosyal medya hesabından afişe etti. Daha sonra Çekmeköy Belediyesi söz konusu iki sokaktaki kazılan alanların sokak sakinlerinin mağdur olmaması açısından Çekmeköy Belediyesi ekiplerince yapıldığını duyurdu. Hatta fotoğraf da paylaşıldı.

CHP pişkinliği! İBB bozdu AK Parti yaptı!

CHP, İBB YAPMIŞ GİBİ PAYLAŞTI

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı büyük bir pişkinlik örneği sergileyerek kazılan sokağın, kendi girişimleri ile İBB ekipleri tarafından onarıldığını iddia etti.

PİŞKİNLİKLERİ SINIR TANIMADI

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise sosyal medya hesabından bu pişkinliğe isyan etti. Başkan Poyraz, yaptığı paylaşımda "Hiç olmazsa emekçi kardeşlerimize saygınız olsun! İBB ye bağlı İGDAŞ'ın kazdığı sokakları kendisi düzeltmesi gerekirken; Bizler vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için çalışma yaptık. Ancak bizim yaptığımız çalışmayı kendileri yapmış gibi siyasi malzeme yapmaya kalktılar." dedi.