İmamoğlu bu fotoğrafa ne diyecek acaba!

Daha Haliç ve Şile rezaletleri unutulmadan İBB'nin bir rezaleti daha ortaya çıktı. Kireçburnu'nun o hali görenleri isyan ettirdi.

İmamoğlu bu fotoğrafa ne diyecek acaba!
İmamoğlu bu fotoğrafa ne diyecek acaba!
İBB'nin iş bilmezliği İstanbul'u yaralamaya devam ediyor. 

İBB'nin ihmalkarlığı yüzünden pis kokudan ve kirlilikten geçilmeyen Kireçburnu'nun o halini görenler İmamoğlu yönetimine isyan etti.

İmamoğlu'nun İstanbul'a yaptığı kötülükler sadece bu da değil saymakla bitmiyor.

HALİÇ PİSLİK İÇİNDE

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un "Altın Boynuz" olarak adlandırılan Haliç'in mavi sularının siyaha bürünmesi üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da harekete geçerek numune almıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye yetkilileri ise Haliç'in renginin değişmesinin kirlilikten değil yaşanan alg patlamasından olduğunu iddia etmişti.

Ayrıca yapılan açıklamada durumun 3 hafta içinde düzeleceği ve Haliç'in yeniden mavi sularına kavuşacağı açıklanmıştı.

Yaşanılan bu gelişmelerin ardından Haliç, günler sonra yeniden havadan görüntülendi. Haliç'in suları mavileşeceğine daha da siyaha büründü.

Haliç'in sahil kısımlarının büyük bir bölümünün çamura büründüğü görülüyor. Yer yer çöplerin olması ise "Bu kadarına da pes" dedirtiyor. 

İmamoğlu'ndan ise ses seda çıkmıyor. 

ŞİLE'DE SU YOK! İSTANBUL'U 30 SENE GERİYE GÖTÜRDÜ

İmamoğlu yönetimindeki İBB İstanbul'u 30 sene geriye götürdü. İBB'nin Şile'ye günlerdir su götüremediği ortaya çıktı. İBB'nin ilçeye tankerle su götürmesi bu kadarına da pes dedirtti.

CHP’li İBB’nin basınç düşüklüğünden kaynaklı su kesintisi yaşandığını iddia etmesi üzerine sosyal medyadan Şile sakinleri tepki gösterdi.
Bir Şileli Şebnem Aksu Batur aynen şunları yazdı: “Arıza-kesinti” adı altında resmi sayfada var zaten. Her gün gece 12’ye 2’ye kadar “basınç azalması” diye bir şey olmaz. Turist değiliz. Biliyoruz” diye tepki gösterdi.

İmamoğlu bu fotoğrafa ne diyecek acaba!

57 saattir suların kesik olduğunu bildiren Ecem isi,mli şahıs ise şu şikâyette bulunarak, “Taş çağında değiliz, 2020 İstanbulu’ndayız, gerekirse gelip su dağıtsın” dedi.

57 saattir suların kesik olduğunu belirten bir başka Şileli, köylerde de suların kesik olduğunu beliritti.

Şile’de yaşanan su kesintilerinin haber olmasının ardından İBB ekipleri kesintinin olduğu mahallelere su tankeri gönderdi. 1994’lü yıllarda kullanılan su tankerlerini gören mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.




ŞİMDİ DE KİREÇBURNU ÇÖP İÇİNDE KALDI!

Daha yaşanan skandalllar unutulmadan İBB ve İmamoğlu bir skandala daha imza Kireçburnu'nun o hali görenleri isyan ettirdi.

İmamoğlu bu fotoğrafa ne diyecek acaba!

İmamoğlu bu fotoğrafa ne diyecek acaba!

Çöpten neredeyse suyun görünmediği Kireçburnu'nda leğenler bile su da yüzüyor.