Terör örgütünden kaçışlar sürüyor! Hakkari'de 1 terörist teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı teör örgütünden kaçışların devam ettiğini ve son olarak Hakkari'de 1 teröristin teslim olduğunu bildirdi. Teröristin üst aramasında; 1 adet el bombası, 1 adet şemsiye, muhtelif kıyafet ve sırt çantası ele geçirildi.

Terör örgütünden kaçışlar sürüyor! Hakkari'de 1 terörist teslim oldu
Terör örgütünden kaçışlar sürüyor! Hakkari'de 1 terörist teslim oldu
Milli Savunma Bakanlığı'ndan örgütten kaçışların yaşandığına dair yapılan açıklama geldi.

'Terör örgütünden kaçışlar devam ediyor. Hakkâri Aktütün'de PKK'lı bir terörist, komandolarımıza teslim oldu. Teröristin üst aramasında; 1 adet el bombası, 1 adet şemsiye, muhtelif kıyafet ve sırt çantası da ele geçirildi' denildi.

BABASI İLE GÖRÜŞTÜ

Görüntüde dağlık arazide güvenlik güçlerinin yanına doğru gelen teröriste, 'Gel gel, korkma emniyettesin. Devletin şefkatli kollarına hoş geldin' denildiği görüldü.

Teslim olan terörist karargahta babası ile görüştürüldü. 

Teröristin babasını arayan komutan, 'Size güzel bir haber vermek için aradım. Oğlunuz geldi, sağ salim katıldı, vatanına, devletimizin şefkatli ellerine katıldı. Yanımızda sağlığı, sıhhati yerinde' dedi.

Teröristin babası ile konuşmasında ise, 'Tamam, benim durumum iyidir. Askerlerin yanındayım. Zaten askerlerin yanındayım. Olursa çıktığım zaman görüşürüz baba' dediği görüldü. Teröristin babası ile bir kez daha konuşan komutan da, 'Cemal bey; merak etme siz de sağ salim görüşeceksiniz' ifadesini kullandı.