İBB Şile'ye su götüremedi!

İBB Şile ilçesinde bulunan bazı köylere 60 saate fazladır su götüremiyor. 3 gündür temizliğin en önemli olduğu şu koronavirüs günlerinde vatandaşı isyan ettirdi.

İBB Şile'ye su götüremedi!
İBB Şile'ye su götüremedi!
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul'u eski Türkiye'ye geri döndürdü. Belediyenin Şile ilçesinde bulunan bazı köylere 60 saate yakındır su veremiyor. 

Temizlik ve suyun çok önemli olduğu pandemi günlerinde CHP'li İBB'ye tepkiler çığ oldu. Vatandaş sosyal medyada İBB'nin beceriksizliğine adeta isyan etti. 

Şileliler, İSKİ destek hattına ve İBB Beyaz Masa'ya su kesintisiyle ilgili şikâyetlerini iletti. İSKİ beceriksizliğini basınç düşmesini bahane ederek örtmeye çalıştı.

Bunun üzerine AK Partili Şile Belediyesi ise bir açıklama yaparak ilçelileri bilgilendirdi. Belediyeden yapılan açıklamada; 'Değerli hemşehrilerimizin dikkatine; İlçemizin belirli yerleşim yerlerinde 'Su Kesintisi' yaşandığı bilgisinin Belediyemize ulaşması ile birlikte yetkili kurum olan İSKİ ile irtibata geçilmiş olup, su kesintisinin basınç düşüklüğünden kaynaklandığı bilgisi alınmıştır!' denildi