CHP’li Buca Belediyesi’nde büyük skandal!

İzmir’de CHP’li Buca Belediyesi'nde tam bir skandal yaşandı. Belediye su faturalarına yansıyan katılım payıyla İZSU’dan aylık ortalama 3 milyon lira para aldı fakat bu rakam belediyenin gelir kalemleri arasında yer almadı.

CHP’li Buca Belediyesi’nde büyük skandal!
CHP’li Buca Belediyesi’nde büyük skandal!
Belediyenin gelir kalemleri arasında yer almayan bu para peki nereye harcandı? İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Buca Belediyesi AK Parti meclis üyesi Burçin Kevser katıldığı bir televizyon programında konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

KAYIP 3 MİLYONU NEREYE HARCADI?

Kevser, 'Buca Belediyesi'nde bu sene denetim komisyonundaydık haliyle gelir-giderleri incelememiz gerekti. Biz gelirler arasında her ay İZSU'ya ödediğimiz miktarın 3 milyon lirayı bulan paranın hangi kalemde gösterildiğini sorduk ama gösterilmediğini gördük. 'Bu para nereye gitti?' dediğimizde bize belediye başkanı Erhan Kılıç 'maaşlar ödeniyor' cevabını verdi. Hangi maaşlar, kimin maaşları ödeniyor? Bizce liyakatsizce yapılan atamaların maaşları ödeniyor. Kim gibi? En son Orkun Kalonya gibi Buca Belediyesi'nde bir dönem Tuncay Özkan'ın şoförü olarak biliyoruz bu şahsı şimdi Çeşme Belediyesi'nde başkan yardımcılığı yapıyor. Bu tarz bir sürü atamaların maaşları ödeniyor ve bu gelir kalemlerinde gösterilmiyor.' ifadelerini kullandı.