Beyaz Gazete yazarından İmamoğlu'na zor sorular...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Kanal İstanbul' Projesi ile ilgili, sadece mutlu bir azınlık zenginleşsin diye, şehrimize geri dönülmez zararlar verecek bu projeye (Kanal İstanbul) itiraz ediyoruz!" sözlerine çok sert karşılık geldi.

Beyaz Gazete yazarından İmamoğlu'na zor sorular...
Beyaz Gazete yazarından İmamoğlu'na zor sorular...
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Kanal İstanbul' Projesi ile ilgili tüm İstanbulları itiraz etmeye davet etmiş, sadece mutlu bir azınlık zenginleşsin diye yapılan ve şehrimize geri dönülmez zararlar verecek bu projeye itiraz ediyoruz demişti.

Ekrem İmamoğlu'na Beyaz Gazete yazarı Cengiz Alçayır'dan cevap geldi: Bari sen sus!

Sosyal medya hesabı üzerinden İmamoğlu'na sert eleştirilerde bulunan Alçayır İmamoğlu'na şu soruları sordu;

Bari, sen sus! Sahibi olduğun AVM'ni 'İçkili Bölgeye' dahil etmek için Beylikdüzü'nün 'İçki Haritası'nı değiştiren SEN değil misin?

Beylikdüzü'nün göbeğinde 3 bin metrekare yeşil alanı İŞGAL eden, yıllardır üzerine konan MUTLU AZINLIK, sen değil misin?

Bir yandan halkın parasıyla, belediye bütçesiyle altına son model makam aracı çekip, diğer yandan da şirketine ait aracın tamir bakım onarım, mazot masrafını Beylikdüzü halkının sırtına yükleyerek kullanan, MUTLU AZINLIK, sen değil misin..!

Sırf senin AVM'ndeki içkili mekanlar daha fazla iş yapsın daha fazla para kazansın diye Beylikdüzü'nün diğer bölgesindeki içkili işletmelerin üzerine zabıta gönderen, onların çalışma saatlerini kısıtlayan, AVM'ndeki içkili mekanlara ise yol veren, MUTLU AZINLIK SEN değil misin?