Tele 1'inden yine çirkin algı operasyonu!

Tele1, yeni bir algı operasyonuna daha imza attı. Selanik Başkonsolosluğu, Atatürk Evi’nin bakım nedeniyle 24-27 Temmuz 2020 tarihleri arasında ziyarete kapalı olacağını açıkladı. Bu durumu yeniden cami statüsünü kazanan Ayafosya'ya bağlayan Tele1'in Twitter hesabından paylaşılan haber, "İstanbul'da Ayasofya açılırken Selanik'teki Atatürk Evi kapanıyor" başlığıyla duyuruldu.

Tele 1'inden yine çirkin algı operasyonu!
Tele 1'inden yine çirkin algı operasyonu!
Türkiye hakkında yaptığı provokatif haberleri ile durmadan tekzip yiyen Tele 1 yine sahneye çıkarak çirkin bir algı operasyonuna imza attı. 

Selanik Başkonsolosluğu, Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu ve 1953'te müze olan ‘Atatürk Evi'nin gerçekleştirilecek bakım nedeniyle bir süre kapalı olacağını duyurdu.

Açıklamada, Selanik'in Apostolou Pavlu Caddesi, 17 numarada bulunan ‘Atatürk Evi'nin 24-27 Temmuz 2020 tarihleri arasında ziyaret edilemeyeceği belirtildi.

Ancak Tele1, Twitter hesabından bu gelişmeyi Atatürk'ün imzasıyla müze statüsüne getirilen Ayasofya kararına bağlayarak algı operasyonu yaptı.

Tele 1'inden yine çirkin algı operasyonu!

Site, rutin bir haberi Twitter hesabından 'İstanbul'da Ayasofya açılırken Selanik'teki Atatürk Evi kapanıyor' başlığıyla paylaştı.