MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Pınar Gültekin ve Tuma Çelik için flaş açıklama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tecavüzcü HDP Milletvekili Tuma Çelik ile ilgili, "O alçağın vekilliği düşürülmeli, yargı önünde hesap vermeli" dedi. Bahçeli, Pınar Gültekin'in katledilmesine ilişkin ise, "En ağır cezanın verilmesini istiyoruz" diye konuştu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Pınar Gültekin ve Tuma Çelik için flaş açıklama!
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Pınar Gültekin ve Tuma Çelik için flaş açıklama!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok özel açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Muğla'da hunharca katledilen Pınar Gültekin ile ilgili konuştu. Bahçeli, 'En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Bahçeli, HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik'e sert sözlerle yüklendi. Bahçeli, tecavüzcü Çelik'in vekilliğinin düşürülmesinin yeterli olmayacağını söyledi. Bahçeli, 'Yargı önünde hesap vermeli' diye konuştu.

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

Bu rezilliğin neresini değerlendireyim, üzeri örtülmüş. Konu gündeme düşünce HDP tutuştu. Tepkileri en aza indirmek için ihraç kartını devreye soktu HDP... Bu alçağın vekilliği düşürülmeli, yargı önünde hesap vermeli.

Kadınları, çocukları, gençleri bunlardan uzak tutmak mecburiyet. Bebek katilinin siyasi uzantılarının kadın düşmanı oldukları, masumlara kıydıkları bir kez daha tescillendi.

Üzüntümüz çok büyük, yüreğim sızlıyor. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Pınar evladımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kadınlara uzanan melanet elleri ve emelleri tüm gücümle lanetliyorum. Pınar kızımıza kıyan caninin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Kadın cinayetlerine sıfır tolerans göstermeliyiz.