Kuruluş Osman'da yeni heyecan!

Reyting rekortmeni Kuruluş Osman'da "Ertuğrul Bey ve Turgut Alp gelsin" sesleri giderek artıyor. Sezon finalinin ardından Kuruluş Osman izleyicileri heyecanla Osman Bey'in babası Ertuğrul Bey ve sadık alplerinden Turgut Alp'in geri dönüp dönmeyeceğini merak ediyor.

Kuruluş Osman'da yeni heyecan!
Kuruluş Osman'da yeni heyecan!
Reyting rekorlarını alt üst eden Kuruluş Osman'ın sezon finali bölümünde yaşanan gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitledi.

Sezon finali bölümünde, Osman Bey, Sofia'nın kara şövalyelerine karşı ölümcül bir mücadeleye girişti. Osman Bey'in Sofia ve Kulucahisar Kalesi üzerine kurduğu planlar heyecanın dozunu artırdı. İzleyiciler şimdi Kuruluş Osman yeni sezonunda "Ertuğrul Bey ve Turgut Alp dönecek mi?" sorusuna cevap arıyor.

Kuruluş Osman 2. sezon ne zaman başlayacak?

Kuruluş Osman 2. yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Dizinin eylül ya da ekim ayında 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Ertuğrul Gazi karakterini Ediz Hun mu oynayacak?


Kuruluş Osman izleyicilerini heyecanlandıran iddiaya göre; dizide Ertuğrul Gazi karakterini Ediz Hun'un oynayacak. Şu an dizideki kurguya göre Ertuğrul Bey Konya'da bulunuyor. Ve dizinin izleyiciler bu ismi oynayacak oyuncuyu heyecanla bekliyor. Ancak konu hakkında henüz dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan bir açıklama gelmedi.