AK Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu İBB'yi topa tuttu

AK Parti Esenler Belediye Başkanı ve partisinin İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Meclis toplantısında İBB'yi topa tuttu.

AK Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu İBB'yi topa tuttu
AK Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu İBB'yi topa tuttu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında konuşan AK Parti Esenler Belediye Başkanı ve partisinin İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, CHP yönetimindeki İBB'yi topa tuttu.

İBB Meclis'inde kürsüye çıkan Göksu, 'Şimdi burayı iyi dinleyin bakın. İstanbul ile ilgili bir adım, bir metre bir şey yapmadığınız gibi, devam eden 350 şantiyeyi durdurdunuz. 10 milyarlık projeleri durdurdunuz. İlçe, ilçe listesi. Ne hikmet ise hepsi de AK Partili ilçeler, partizanlık yapmayacaklar ya. 114 tane projeyi durdurdunuz. Durdurdukları projeler arasında ne var biliyor musunuz? Bahçelievler'de engelli asansörünü bile durdurmuşlar. Bu projeler içinde neler var, kültür merkezleri, pazar yerleri, yeraltı otoparkları, bunları durdurdunuz. Ya bunlar milli servet. Bir kısmı başlamış, bir kısmı ise başlamak üzere... Şimdi Levazım'dan geçecek tünel durdurulmuş. Yaklaşık 200 küsür milyon lira harcanmış. Yahu bunu durdurmak... Tünel için söylemişlerdi ya, bunu patates deposu mu yapalım, zihniyet aynı arkadaşlar. Bunlar kamunun parası, siz kendi önceliklerinizi belirlemek içim kamunun parasını durduruyorusunuz.' dedi.