Oda TV’den büyük ahlaksızlık! Yine yalan haber yaptılar

Yalan haberleriyle sık sık gündeme gelen ODA TV, AK Partili Mehmet Muş’un, İYİ Parti’nin önergesine verdikleri ret oyuyla ilgili sözlerini çarpıttı.

Oda TV’den büyük ahlaksızlık! Yine yalan haber yaptılar
Oda TV’den büyük ahlaksızlık! Yine yalan haber yaptılar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrası AK Partili kurmayların girişimi ve Danıştay'ın kararıyla Ayasofya Camii,yeniden ibadete açıldı.

Hazımsız Oda TV ise haftalar öncesinde yalanlanmış bir ifadeyi tekrar gündeme getirerek yine yalan habere imza attı.

İYİ Parti'nin TBMM'de, yargı kararını beklemeden “Ayasofya açılsın” diyerek verdiği önergenin kabul edilmemesini hatırlatan haberde, “Fahrettin Altun tarafından başlatılıp, İP'in önerge vererek sürdürdüğü, CHP'nin desteklediği süreç, AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş'un ‘Ayasofya'nın ibadete açılması önerisine şimdi ret veriyoruz. Danıştay'da bir dava yürümektedir, Temmuz ayı içerisinde bununla alakalı bir karar verilecektir. Mesele araştırmanın ötesine geçmiştir. Karardan sonra gerekli adımlar atılacaktır' şeklindeki sözleri ile yeni ve geri dönülemeyecek bir boyut kazandı.” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş “Biz Ayasofya'nın ibadete açılmasına değil; İYİ Parti'nin grup önerisine ret oyu verdik. ‘Zulüm 1453'te başladı' diyenler bizim Ayasofya davamızı anlayamaz!” demiş ve Meclis tutanağında yer alan konuşma metnini paylaşmıştı.