CHP, Belediye Meclisi'ni dağbaşı sandı!

Ankara Büyükşehir Meclisi faaliyet raporu görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. CHP'li Başkan Mansur Yavaş'ın ve CHP Meclis üyelerinin AK Partili Meclis üyelerinin üzerine yürüdü. Skandal görüntülerde Başkan Yavaş'ın adamları ise Ankara Büyükşehir Meclisine girdiği görülüyor.

CHP, Belediye Meclisi'ni dağbaşı sandı!
CHP, Belediye Meclisi'ni dağbaşı sandı!
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde faaliyet raporu görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. Sıralarından kalkan CHP'li meclis üyeleri ve CHP'li Başkan Mansur Yavaş, AK Partili meclis üyelerinin üzerine yürüdü. 

Ortaya çıkan görüntülerde CHP'li Başkan Mansur Yavaş'ın adamları olduğu iddia edilen bir takım kişilerin Ankara Büyüşehir Meclisi'ne girip arbedeye karıştığı görülüyor. 

Görüntülere tepkiler çığ gibi büyüdü. Melih Gökçek de o görüntüleri paylaşarak, 'Yer Ankara Büyükşehir Meclisi. Faaliyet Raporu görüşülüyor.Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP'li üyeler ayağa kalkıyor, AK Partili Meclis üyelerinin üzerine yürüyor.  Yetmiyor dışardan Yavaş'ın adamları Meclisi basıyor. Sanırım birileri meclisi dağbaşı sanıyor.' ifadelerini kullandı.  Gökçek'in paylaşımına beğeni yağdı. 

İşte o tweet; 

CHP, Belediye Meclisi'ni dağbaşı sandı!