Sosyal medyada tepki çeken görüntü!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde emekli hakim M.E.'nin tramvayda 15 yaşındaki bir kız çocuğun fotoğrafını çektiği iddia edildi. Emekli hakim emniyetteki işlemlerinin ardından ikmalen dosya üzerinden adliyeye sevk edildikten sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Sosyal medyada tepki çeken görüntü!
Sosyal medyada tepki çeken görüntü!
Dün gündüz saatlerinde Karşıyaka Tramvayı'nda meydana gelen olayda emekli hakim olduğu belirtilen M.E., iddiaya göre tramvayda telefonunu çıkararak fotoğraf çekti. 15 yaşındaki kız çocuğu da kendisinin fotoğrafını çektiği gerekçesiyle M.E.'ye tepki gösterdi.

O sırada tüm bu yaşananları başka bir yolcu telefonuyla kaydetti.  

Tramvaydaki diğer kadınların küçük kıza destek olmasıyla, M.E.'nın telefonunda fotoğrafların bulunduğu klasörü açmak zorunda kaldığı ve yaşı 18 yaşından küçük olan çocuğun, 'Al, çekmişsin işte' şeklinde bağırdığı görüldü.

15 yaşındaki kız çocuğunun fotoğrafını çeken M.E. hakkında soruşturma başlatıldı. İkmalen dosya üzerinden adliyeye sevk edilen ifadesinde M.E.'nin, 'Ben özellikle kimsenin fotoğrafını çekmedim. Telefonumu yeni aldığım için kamerasını denemek istedim ve tramvayın içine rastgele doğrulttum' dediği öğrenildi. Dosyanın incelenmesinin ardından hakim, savcılıkça serbest bırakıldı.

M.E.'nin şuan aktif avukatlık yaptığı ortaya çıktı.