İphone 12'nin ram miktarı...!!!

Yeni iPhone serisi olan iPhone 12'lerin tanıtılmasına kısa bir zaman dilimi kaldı. Günden güne yeni akıllı telefonlarla ilgili iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kameraları ile ilgili bazı iddialar ortaya çıkmıştı. Şimdi ise RAM miktarları hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

İphone 12'nin ram miktarı...!!!
İphone 12'nin ram miktarı...!!!
Eylül ya da ekim ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone 12'ler hakkında her geçen gün yeni iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta yeni akıllı telefon modellerinin kameraları hakkında iddialar gün yüzüne çıkmıştı. Şimdi ise RAM miktarları hakkında yeni bilgiler geldi.

Apple ürünleri teknisyeni olduğunu iddia eden L0vettodream isimli Çinli Twitter kullanıcısı, iPhone 12 ailesinin RAM kapasitelerini paylaştı.

İddiaya göre, 5.4 inç ekranlı iPhone 12 ve iPhone 12 Max ikilisinde 4 GB RAM olacağı, 6.1 inç iPhone 12 Pro ve 6.7 inç iPhone 12 Pro Max ailesinde ise 6 GB RAM olacağı belirtildi.

Yeni iPhone'ların 5 nm üretim teknolojisine sahip olan A14 işlemcisiyle geleceği de iddialar arasında.

iOS işletim sisteminin bellek tüketimi konusunda iyi iş başardığını söyleyebiliriz. Bu nedenle 4 GB'lık RAM'in de yeterli olacağını düşünmek mümkün. Tabi telefonlar tanıtıldığı zaman bu iddiaların doğruluk payını görebileceğiz.

Teknoloji severlerin merakla beklediği telefonlar arasında yer alan iPhone 12 hakkındaki iddialar artmaya devam ediyor.

iPhone 12'nin kameralarıyla ilgili yeni iddialar ortaya çıktı.

Ortaya atılan iddialara göre iPhone 12'nin kamerası, hem fotoğraf hem de video anlamında çığır açacak.

Bunun nedeni ise video tarafında 4K 120 ve 240 FPS destekleyecek olması. Bugüne kadar 4K 120 ve 240 FPS destekleyen bir telefon karşımıza çıkmadı.

Bir diğer iddia ise iddialarının doğruluğu ile bilinen ünlü analist Ming-Chi Kuo'dan geldi.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo'nun raporuna göre, Apple anlaşmalı olduğu Largan 8 element kamera lenslerinin sevkiyatına başladı.

Bu da iPhone 12 ailesindeki kameraların lenslerinde kullanılabilecekleri yönündeki iddiaları artırdı.

Hangi modellerde Largan 8 element lenslerinin kullanılacağı henüz bilinmese de, sevkiyatların başlaması iPhone 12 iddialarını güçlendiriyor.