İğrenç tweetlerin sahibi İyi Partili tutuklandı

AK Parti İzmir Milletvekili Binalı Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında ağır hakaretlerde bulunan İyi Partili Levent Özeren tutuklandı.

İğrenç tweetlerin sahibi İyi Partili tutuklandı
İğrenç tweetlerin sahibi İyi Partili tutuklandı
Bursa'da, sosyal medya hesabından AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşine hakaret içerikli paylaşımlar yaptıktan sonra gözaltına alınan İyi Partili Levent Özeren adliyeye sevk edildi.

İĞRENÇ SÖZLER SARF ETMİŞTİ!

Twitter'dan yaptığı paylaşımda Özeren, Semiha Yıldırım hakkında, 'Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!' dedi. İYİ Partili Özeren, bir süre sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımı sildi. 

YAPTIĞI PAYLAŞIM SONRASI GÖZALTINA ALINDI

Özeren yaptığı çirkin paylaşım sonrası paylaşımlarıyla ilgili olarak 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek' ile 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla Osmangazi ilçesinde gözaltına alınan Özeren'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Özeren, ardından adliyeye sevk edildi. İşlemlerin ardından Özeren tutuklandı.

'PİŞMAN OLACAK BİR ŞEY YAPMADIM'

Basın mensuplarının 'pişman mısınız?' sorusunu yanıtlayan Özeren, 'Şu an konuşmak istemiyorum. Pişman olacak bir şey yapmadım. Neden pişman olayım? Mahkemede konuşacağım' dedi.

Daha önce İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Özeren, 2018 yılında yapılan seçimlerde aynı partiden milletvekili aday adayı olmuştu.