Osman Gökçek'ten iğrenç saldırılara sert tepki!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, dördüncü bebeklerini kucağına aldıklarını duyurmalarının ardından sosyal medyada bazı kesimler tarafından yapılan iğrenç paylaşımlara bir tepki de Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten geldi.

Osman Gökçek'ten iğrenç saldırılara sert tepki!
Osman Gökçek'ten iğrenç saldırılara sert tepki!
Eşi Esra Albayrak ile dördüncü çocuklarını kucaklarına aldıklarını duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Rabbimize şükürler olsun, bu gece 4. evladımız Hamza Salih ailemize, dünyamıza sefalar getirdi. Sevgili eşim Esra'ya bize bu mutluluğu yeniden yaşattığı için sevgi ve minnetlerimi sunuyorum. Dualarınızı bekleriz' demişti.

Bu müjdeli haberi duyuran Bakan Albayrak'ın tweeti sonrasında çoğu kişi bebeğin dünyaya gelişini tebrik ederken CHP'li kesimler Albayrak ailesine ve yeni dünyaya gelen çocuklarına ağza alınmayacak hakaretler etmişti. Bu şahıslar sadece hakaret etmekle kalmamış aynı zamanda Bakan Albayrak ve ailesine çok çirkin iftiralarla saldırılmıştı.

O iğrenç paylaşımlara bir tepki de Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'ten geldi. 

Gökçek o insanlıktan nasibini alamamış kişilere, 'Sayın Esra Albayrak ve Sayın Berat Albayrak'ın yeni doğan evlatları üzerinden alçakça yapılan ahlaksız,şerefsiz ve namussuz paylaşımları lanetliyorum.İnsanlıktan nasibini almayan bu alçakların gereken cezayı alması gerekir. Bu paylaşımları yapanlar siz tam bir namussuzsunuz' ifadelerini kullandı.