İşte Alişan'ın yeni arabası!

Geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte Manisa'da trafik kazası geçiren şarkıcı Alişan, "kasko şirketinden 1 milyon TL aldığı" iddiasını yanıtlarken, hem yeni alacağı araç hem de kendisinin ve hamile eşi Buse Varol'un sağlık durumu hakkında konuştu.

İşte Alişan'ın yeni arabası!
İşte Alişan'ın yeni arabası!
Önceki akşam Arnavutköy'de Okan Kurt ve arkadaşlarıyla bir araya gelen Alişan, mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Keyifli halleri ile dikkat çeken türkücü, 'Çok şükür gördüğünüz gibi gayet iyiyim, ailem de çok iyi. Bunun olacağı varmış, Allah beterinden korusun' dedi.

Sigorta şirketinden 1 milyon TL aldığı iddialarına yanıt veren Alişan, 'Tabii ki öyle bir para almadım, bu kadar hızlı sonuçlanacak bir durum değil, tüm raporlar çıktığı zaman bakacağız' dedi.

TEST AŞAMASINDA!

Sağlamlığı ile bilinen Volvo marka bir aracı test aşamasında olduğunu belirten Alişan, 'Buse ile en sağlam araba hangisi araştırmasını yaptık, sağ olsunlar yardımcı oldular. Birkaç gün test aşamasında olacağım, kısmet olursa alacağız' dedi.

Elindeki evraklar ile dikkat çeken 44 yaşındaki şarkıcı, 'Demet Akalın ile bir sabah programımız olacak, çalışmalarını yapıyoruz' şeklinde konuştu.

Alişan, eşi Buse Varol'un hamileliği hakkında ise “Evet biz biliyorduk. Sahnede sizinle paylaşacaktım ama maalesef böyle bir durum oldu. Çok şükür hem Buse hem de karnındaki bebek iyi” dedi.

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, Alişan'ın kaza yaptığı haberini alır almaz hemen yola koyulup dostunun yanına gitmişti.