Survivor'da yeni takımlar belli oldu!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yeni dönemi ile izleyenleri heyecanlandırdı. Yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı önceki bölümlerde yarışmanın sisteminin değişeceğini ve takımların 5'erli 2 takıma bölüneceğini ve her takımın bir kaptanı olacağını açıkladı. Yarışmanın 3 Haziran Çarşamba günü yayınlanan bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Peki, Survivor takım kaptanları kim oldu? Survivor yeni takımlar nasıl oldu? İşte detaylar...

Survivor'da yeni takımlar belli oldu!
Survivor'da yeni takımlar belli oldu!
Survivor takım kaptanları yarışmanın 3 Haziran Çarşamba günü yayınlanan bölümüyle netleşiyor! Tv8 ekranlarında yayınlanan ve birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı Survivor 2020'de finale her geçen gün bir adım daha yaklaşılıyor. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yeni sisteme geçileceğini duyurmuştu. Yarışmacılardan Aycan Yanaç'ın elenmesi üzerine yeni sisteme geçildi. Oynanan kaptanlık oyunu sonrasında Survivor kaptanları kim oldu? İşte 3 Haziran Çarşamba akşamı yaşananlar...

SURVİVOR TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

Acun Ilıcalı Survivor'da yeni dönemin başlayacağını yarışmanın önceki bölümlerinde duyurdu. Ünlüler takımının 3 kişi olması nedeniyle iki takım da birleşti ve 5'erli iki takıma ayrıldı. Yarışmada her hafta kaptanlık oyunu oynanacak ve iki takımın da bir kaptanı olacak. Bu sistem 2 hafta boyunca devam edecek ve daha sonra çeyrek final başlayacak.

Yarışmanın 3 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde yarışmanın ilk kaptanlık oyunu oynandı. 10 kişinin mücadele verdiği kaptanlık oyununda yarışmacılar bireysel performans gösterdi. Kaptanlık oyununu Sercan Yıldırım ve Cemal Can Canseven oldu. Buna göre Sercan kırmızı takımın, Cemal Can ise Mavi takımın kaptanlığını yapacak.

SURVİVOR YENİ TAKIMLARI BELLİ OLDU!

Survivor'da kırmızı takımın kaptanı Sercan, mavi takımın kaptanı ise Cemal Can Canseven oldu. İki kaptan da kalan 8 yarışmacı arasından sırayla bir isim söyleyerek kendi takımlarını kurdular. Sercan; Elif, Berkan, Yunus Emre ve Barış'ı takım arkadaşı olarak seçti. Cemal Can ise; Nisa, Yasin, Ardahan ve Evrim'i takımında aldı. Buna göre Survivor'da yeni takımlar şu şekilde oldu:

Kırmızı Takım: Kaptan Sercan, Elif, Berkan, Yunus Emre, Barış

Mavi Takım: Kaptan Cemal Can, Nisa, Yasin, Ardahan, Evrim

Survivor'da yeni takımlar belli oldu!

YUNUS EMRE VE BERKAN AYNI TAKIMDA!


Geçtiğimiz günlerde yarışmacılardan Yunus Emre ve Berkan kavga etmiş ve birbirlerinin üzerine yürümüşlerdi. Acun Ilıcalı'nın ayırdığı kavga sonucunda Ilıcalı Yunus Emre'yi oyun dışına göndermişti. İkilinin aynı takımda olması herkesi şaşırttı. Sunucu Acun Ilıcalı şaşkınlığını 'Yunus Emre ve Berkan'ın aynı takımda olması gecenin en büyü sürprizi oldu' sözleriyle ifade etti. Her iki yarışmacı da birbirleriyle sorunları olmadığını ifade ettiler.