İstanbul’da iğrenç görüntüler! Komşular ihbar etti, ekipler gözlerine inanamadı

İstanbul’da bir evden gelen kötü kokular üzerine ekipler harekete geçti. Bir yaşlı kadının evinden 3 kamyon çöp çıktı. Apartman sakini, 'içeride ceset var diye şüphelendik' dedi.

İstanbul’da iğrenç görüntüler! Komşular ihbar etti, ekipler gözlerine inanamadı
İstanbul’da iğrenç görüntüler! Komşular ihbar etti, ekipler gözlerine inanamadı
İstanbul'un Kağıthane ilçesinde 65 yaşındaki Şehriban G. isimli kadının evinden gelen kötü kokular dayanılmaz hale gelince komşuları şikayette bulundu.

Ekipler harekete geçerek daireye geldiğinde iğrenç bir manzara ile karşılaştı. Çöp eve dönüşmüş evden 3 kamyon dolusu çöp çıkarıldı. Yaşlı kadın ise sağlık görevlileri tarafından hastaneye götürüldü. Komşular evin 2 yıldır böyle olduğunu söyledi.

Evden 3 kamyon çöp çıktı
Eve gelen belediye ekipleri yaşlı kadının tamamen çöplerle dolu bir evde yaşadığını görürken durumu hemen 112'ye bildirdi. Eve gelen sağlıkçılar yaşlı kadını alıp hastaneye götürdü. Belediye ekipleri ise yaşlı kadının hastaneye götürülmesiyle evi temizleme işlemlerine başladı.

Evden 3 kamyon dolusu çöp çıkarken, evin boşaltılmasıyla beraber ilaçlama işlemi yapıldı. Komşulardan edinilen bilgilere göre 65 yaşındaki kadının 2 sene boyunca öyle yaşadığı ve ruhsal problemleri olduğu öğrenildi.

“İnsan akıl sır erdiremiyor”
Evden bu kadar çöp çıkacağını tahmin etmediğini dile getiren apartman sakini Ahmet Işık, “Evden kokular geliyordu. İçeride ceset var diye şüphelendik. O derece ağır bir kokuydu. Sonra hukuki bir süreç başladı.

Şikayet ettik. Yetkililer geldi. İçerisinin gerçekten çöp ev olduğunu gördük. Ekiplerden Allah razı olsun gelip yardımcı oldular. Ben şok oldum. Bu kadarını beklemiyordum. Bir ihtimal bir şeyler toplayıp getiriyordur diye düşünüyordum ama kamyon kamyon çöp çıktı. İnsan akıl sır erdiremiyor' diye konuştu.