Osman Gökçek'ten Ekrem İmamoğlu'na tepki!

Osman Gökçek, Ekrem İmamoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'in türbesini tahrik edici şekilde ziyaret etmesiyle ilgili "iç çatışma ortamınını çıkabilmesi adına son dönemde inanılmaz hareketler var." dedi.

Osman Gökçek'ten Ekrem İmamoğlu'na tepki!
Osman Gökçek'ten Ekrem İmamoğlu'na tepki!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'in türbesini elleri arkaya bağlı şekilde dolaşmasına tepki gösterdi.

İç çatışma çıkarmak için Ekrem İmamoğlu'nun ve bazı medya kuruluşlarının tahrik edici hamleler yaptığını söyleyen Gökçek 'Türkiye bir iç çatışma ortamınını çıkabilmesi adına son dönemde inanılmaz hareketler var. Türkiye'yi şu an Amerika'nın yaşadıkları diğer ülkelerin yaşadığı durumu yaşaması için ciddi bir bu konuları kaşıyan kişiler var. Bu konularda manşet yapanlar, haber yapanlar var. Bunlardan bir tanesi de bence bu harekettir. ' dedi.

Konuya tepkisini canlı yayında dile getiren Gökçek, şunları söyledi;

BU BİR TERBİYESİZLİK DEĞİL Mİ?

Fatih Sultan Mehmet Han'ın bulunduğu makamınaa çıkarken insanda bir saygı olur. Bakar mısınız sen Anıtkabir'e böyle çıkabilir misin? Bu senin atan değil mi? Sen onun fethettiği şehirde belediye başkanlığı yapıyorsun. Biraz saygınız olsun. Yılmaz Güney'in mezarına giderken elinde çiçeklerle karanfillerle gittin. Bu bir terbiyesizlik değil mi?

OY VEREN KARDEŞLERİME SESLENİYORUM

Belki o dönemde bir takım şeylere kızıp milliyetçi muhafazakar kesimden İmamoğlu'na oy verenler olmuştur. Oy veren kardeşlerime sesleniyorum, atamız Fatih Sultan Mehmet Han'ın türbesine gittiğini hale bakın. İşte o verdiğiniz kişi bu. Fatih Sultan Mehmet'in türbesine gitmeyin eğer saygısızlık yapacaksanız.

HEP TAHRİK EDİYORLAR

Bakın hep tahrik ediyorlar. Merdan Yanardağ diğerleri hep tahrik ediyorlar. Türkiye'de bir iç çatışma ortamınını çıkabilmesi adına son dönemde inanılmaz hareketler var. Türkiye'yi şu an Amerika'nın yaşadıklarını, diğer ülkelerin yaşadığı durumu yaşaması için ciddi bir şekilde  bu konuları kaşıyan kişiler var. Bu konularda manşet yapanlar, haber yapanlar var. Bunlardan bir tanesi de bence bu harekettir. Çünkü düzenli olarak yapılıyor. Hacı Bayram Veli Hazretlerinin türbesinde drift yapıldı mesela. Kalkıp şehzadelerin mezarlarının üzerinde Şevval Sam konseri yapılması,Fatih Sultan Mehmetin Türbesine bu şekilde gelinmesi bunların tesadüf olmasını düşünmek mümkün değil.