Fazilet durağı yalancılarına açık çağrı! Ey İsmail Saymaz...

Fazilet durağı yalanıyla büyük bir skandala imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözcüsü Murat Ongun, yalan söylediklerini itiraf etmişti. Türker Akıncı ve Hüseyin Gülerce Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Ortak Akıl' programında fazilet durağı yalancılarına açık çağrıda bulundu.

Fazilet durağı yalancılarına açık çağrı! Ey İsmail Saymaz...
Fazilet durağı yalancılarına açık çağrı! Ey İsmail Saymaz...
Türkiye'de koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirler hızla alınırken, İETT'de çekilen görüntüler tartışma konusu olmuştu. Vatandaşın sosyal mesafe kuralına aykırı olarak balık istifi taşındığı o görüntülerle ilgili İBB Sözcüsü Murat Ongun, 'Oranize bir operasyon' değerlendirmesinde bulunarak 'Geçen hafta aynı otobüste 1 kişi vardı' demişti.Ayrıca fazilet durağından otobüse bir anda 47 kişinin bindiğini savunmuştu. Ancak yapılan soruşturma sonucunda fazilet durağından binen kişi sayısının iddia edildiği gibi olmadığı ortaya çıkmıştı. 

'HATA YAPTIK'

İBB Sözcüsü Murat Ongun katıldığı bir televizyon programda uzun süre Türkiye'nin gündemi olan '47 yolcunun bindiği Fazilet Durağı' iddialarıyla ilgili sorulan soru karşısında hatası olduğunu itiraf etti.

FAZİLET DURAĞI YALANCILARINA AÇIK ÇAĞRI

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ortak Akıl programı sunucusu Türker Akıncı ve Hüseyin Gülerce, fazilet durağı yalancılarına açık çağrıda bulundu. İşte o anlar...