Altın ve Dolar rekora doymuyor!

Korona sonrası dünya piyasalarının çalkalanması iç piyasaya da yansımaya devam ediyor. Altın ve Dolar iç piyasada rekor üstüne rekor ?kırıyor. Peki bugün altın ne kadar? Dolar ne kadar?

Altın ve Dolar rekora doymuyor!
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durumu bugün uluslararası yatırımcılara anlatacak. Piyasalar bu görüşmelerin detaylarını merak ederken dolar/TL gün içinde 7,10 seviyesini aştı. Gram altın rekor kırdı.

Dün 386 liradan alıcı bulan gram altın bugün güne 388 liradan başladı. Gram altın şu dakikalarda ise 390 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 640 liradan, Cumhuriyet altını da 2.554 liradan satılıyor.

Dün güne değer kazancıyla başlayan altının gram fiyatı 386,3 lira seviyesinde seyrediyordu. Aynı dakikalarda çeyrek altın 636 lira, Cumhuriyet altını da 2.582 liradan satılıyordu.

Gram altın bugün güne 388 liradan başladı. Gram altın şu dakikalarda 390 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 640 liradan, Cumhuriyet altını da 2.554 liradan satılıyor.

RİSKLER GEÇERLİ

Ünlü Menkul Değerler DAHA Finansal Danışmanlık Araştırma'dan Murat Akyol, “Dolar/TL'de 7,00 seviyesinin belirgin şekilde aşılmış olması kısa vadeli teknik görünümü önemli ölçüde bozuyor. Bu açıdan bakıldığında kurda yukarı yönlü risklerin geçerliliğini koruduğunu söylenebilir” değerlendirmesinde bulundu.