NASA'nın fotoğrafındaki tüyler ürperten cisim!

Geçtiğimiz günlerde Pentagon tarafından yayınlanan UFO videoları dünya gündeminde oldukça konuşuldu. Kimisi bu UFO'ların insan yapımı gizli askeri araçlar olduğunu iddia ederken, kimileri ise uzaylılar olduğunu ileri sürdü.

NASA'nın fotoğrafındaki tüyler ürperten cisim!
Pentagon'un UFO videoları oldukça konuşuldu. NASA'nın da UFO görüntülerine ve kanıtlarına sahip olduğu ama bunları sakladığı komplo teorisyenleri tarafından sıklıkla dile getiriliyor.

NASA'nın daha önce tartışılan uydu fotoğrafı tekrardan gündeme getirildi. Güneş'in yakınında neredeyse Ay büyüklüğünde bir uzay gemisinin bulunduğu, ama bunun NASA tarafından saklandığı söyleniyor. Bu iddianın sahibi ünlü UFO uzmanı Scott C. Waring.

NASA'nın fotoğrafındaki tüyler ürperten cisim!

Waring yaptığı açıklamada, "NASA'nın yayınladığı Güneş fotoğraflarına bakıyordum. Fotoğraflardan birinde muhteşem bir orana sahip cisim keşfettim.

Bu cisim doğal olmayacak kadar düzgün tasarıma ve simetriye sahip. Bu nesne neredeyse bizim Ay büyüklüğünde. Güneş'in çevresinde daha önce başka bilinmeyen cisimler de keşfettim. Belki bu uzay gemileri Güneş'i inceliyor" dedi. Waring, yine NASA'nın bu tür olayları sakladığını belirtti. Waring'in yeni iddiasına katılanlar olduğu kadar, karşı çıkanlar da oldu.