Haber Global'den Muharrem İnce'yi terletecek açıklama

Muharrem İnce'nin canlı yayını terk etmesi ardından Haber Global'den yapılan açıklamada "Muharrem İnce'ye bu akşamki yayın öncesi Cumhurbaşkanı'nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik" ifadeleri kullanıldı.

Haber Global'den Muharrem İnce'yi terletecek açıklama
Haber Global'den Muharrem İnce'yi terletecek açıklama
Haber Global kanalında Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu programa konuk olan CHP eski milletvekili Muharrem İnce, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fetih konuşmasının verilmesi üzerine çıldırdı.

Şov uğruna saygısızlık yaparak "Erdoğan bu memleketin kurucusu değil, sahibi değil" şeklindeki skandal ifadelerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da hedef alan Muharrem İnce, daha sonra canlı yayını terk etti.

Haber Global'den yapılan açıklamada İnce'nin Erdoğan'ın konuşmasının verileceğinden haberdar olduğu belirtildi.

"KONUŞMAYA BAĞLANACAĞIMIZI SÖYLEDİK"

Kanalın resmi Twitter hesabından konuyla ilgili yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı:

"Sayın Muharrem İnce'ye bu akşamki yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı'nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik. Kendisi de bize 'Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm' dedi. Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik. Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı'nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terk etti. Böyle olmasını arzu etmezdik ama biz yine de yayınımıza katılmasından dolayı Sayın Muharrem İnce'ye teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman ekranımızın açık olduğunu yineleriz."