İşte 2020 yılının en çok satan telefonları!

Milyonlarca akıllı telefon kullancısı, iPhone,Samsung,Huawei telefonlarını tercih ediyor. Peki dünya üzerinde en çok satan telefon marka ve modeli hangisi? İşte 2020 yılı telefon piyasasına damga vuran o modeller....

İşte 2020 yılının en çok satan telefonları!
2020 yılında en çok hangi telefonlar satıldı? İşte 2020 yılı telefon piyasasına damga vuran ve kapış kapış satılan telefonlar:

Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A51 çok satan telefonlardan biri. 6,5 inç ekran büyüklüğüne sahip olan telefon, arka yüzünde 48 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP olmak üzere 4 kamerayla geliyor.

Xiaomi Redmi Note 8
Xiaomi'nin popüler telefonu Redmi Note 8 ise Galaxy A51'in ardından geliyor. 6,3 inç ekran büyüklüğüne sahip olan telefon, 64 GB dahili hafızaya sahip. 13 MP ön kamera kullanan telefonun arka yüzünde ise 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP sensörleri bulunuyor.

Redmi Note 8 Pro
Xiaomi'nin bir başka telefonu da en çok satanlar listesine girmeyi başardı. 6,53 inç ekran büyüklüğü, 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafızayla gelen cihaz, Note 8'in donanım olarak iyileştirilmiş bir modeli.

iPhone XR
Apple'ın en uygun fiyatlı yeni iPhone modellerinden biri olan iPhone XR, geçen yılın en çok satan telefonuydu. Bu yıl listesinin ilk sırasında olmasa da, halen dünyanın en çok satan telefonları listesinde kendine yer bulmaya devam ediyor.

iPhone 11 Pro Max
Apple'nın en üst seviye iPhone modeli olan iPhone 11 Pro Max, dünya genelinde en çok satan telefonlardan biri ve iPhone XR'ın hemen ardından geliyor. Üç kamerasıyla dikkat çeken cihaz, ultra geniş açılı sensörüyle de manzara fotoğraflarında çok daha fazlasını ekrana sığdırıyor.

Samsung Galaxy A10s
Samsung'un giriş seviyesi akıllı telefonu olan ve uygun fiyatı nedeniyle çok satanlar listesine giren Galaxy A10s model telefonu, mütevazi özelliklere sahip olsa da, düşük bütçeli telefon arayanlar için ideal bir ürün.

.