Murat Ongun'un yalanına ortak olan gazeteciler özür dilemeli!

İBB Sözcüsü Murat Ongun katıldığı bir televizyon programında, "kalabalık otobüs" tartışmasında Fazilet durağından 47 kişinin bindiğine yönelik iddialarının hata olduğunu itiraf etti. Murat Ongun, "Bu bir hata mı? Evet. Bir duraktan bu kadar yolcu bindi dememiz bana gelen veriye göre yanlış olmuş" açıklamasını yaptı. Ongun'un yalanına ortak olan İBB savunucusu gazetecilerden ise konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Murat Ongun'un yalanına ortak olan gazeteciler özür dilemeli!
Murat Ongun'un yalanına ortak olan gazeteciler özür dilemeli!
İBB Sözcüsü Murat Ongun katıldığı bir televizyon programında, 'kalabalık otobüs' tartışmasında Fazilet durağından 47 kişinin bindiğine yönelik iddialarının hata olduğunu itiraf etti. Murat Ongun, 'Bu bir hata mı? Evet. Bir duraktan bu kadar yolcu bindi dememiz bana gelen veriye göre yanlış olmuş' açıklamasını yaptı.

Ongun'un büyük yalanı itiraf etmesinin ardından, İBB'yi savunmak için şekilden şekle giren gazeteci tayfasında ise sessizlik hakim. İşine gidip evine ekmek getirmeye çalışan vatandaşa troll, militan diyen sözde gazeteciler, İsmail Saymaz, Can Atak, Nevşin Mengü ve Ayşenur Arslan vatandaşa bir özrü bile çok gördü.

CHP'ye yakın medyanın bu tavrı tepki topladı.