Ertuğrul Bey geri mi dönüyor?

Reyting rekorları kıran "Kuruluş Osman" dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Son olarak Sungur Tekin'in katılması heyecanın dozunu arttırdı. Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakteriyle rol alan Engin Altan Düzyatan'ın son paylaşımı kafaları karıştırsa da gerçek ortaya çıktı. Düzyatan geri dönüyor iddialarına son noktayı koydu.

Ertuğrul Bey geri mi dönüyor?
Ertuğrul Bey geri mi dönüyor?
Kuruluş Osman'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin hayranları Ertuğrul Bey karakterinin diziye dönmesini istiyor.

Bu nedenle Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'a geri mi dönecek sorusu dizinin izleyicileri tarafından yanıt bekliyor.

Engin Altan Düzyatan kısa bir süre önce yaptığı açıklamada 'geri dönecek mi' iddialarına yanıt verdi.

ERTUĞRUL BEY KURULUŞ OSMAN'A GERİ DÖNECEK Mİ?


Engin Altan Düzyatan'ın sosyal medya hesabından yaptığı son yaptığı paylaşım akılları karıştırdı.

Ertuğrul Bey geri mi dönüyor?

Ancak son olarak 'Kuruluş Osman'a geri dönecek misin?' sorusuna yanıt veren Engin Altan Düzyatan şunları söylemişti:

'Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum'

Ayrıca Düzyatan, şu şekilde konuşmuştu:

'Sevdiğimiz arkadaşlarımız, ne kadar güzel bizim yarattığımız bir işi devam ettiriyorlar, bunlar iki farklı iş, ben çok severek izliyorum. Hayırlısı olsun.'