Sezgin Tanrıkulu rahatsız oldu!

Yaptığımız haberden dolayı rahatsız olan CHP'li Sezgin Tanrıkulu sosyal medya hesadından 'beyazgazete'yi hedef gösterdi.

Sezgin Tanrıkulu rahatsız oldu!
Sezgin Tanrıkulu rahatsız oldu!
Terörle mücadelede büyük bir başarı sağlayan yerli ve milli üretim insansız hava araçları, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nu rahatsız etti.

SİHA ve AKINCI TİHA'nın terörle mücadeledeki başarısını karalamaya çalışan Sezgin Tanrıkulu "Savaşı, savaş araçları üretimini, ölümü ve öldürmeyi 'çocuk oyuncağı', sosyal medyada takipçi artırma, ergenlik atarları gibi atraksiyonlarla bu dönemde parlatılmasını sakin bir biçimde bir kez düşünün derim." paylaşımında bulundu.

HABER YAPMAMIZ RAHATSIZ ETTİ


Sezgin Tanrıkulu'nun yaptığı skandal açıklamaların haber yapılmasıyla tepkiler çığ gibi büyüdü.

Gelen tepkiler üzerine Tanrıkulu sosyal medya hesabından 'beyazgazete'nin de içinde olduğu birçok medya kuruluşunu hedef gösterdi.

CEVAP TÜRKER AKINCI'DAN

Beyazgazete.com Haber Müdürü Türker Akıncı, Sezgin Tanrıkulu'nun gösterdiği tepki sonrası "doğru yolda olduğumuz tescillendi" ifadesini kullanırken " Sezgin Tanrıkulu’ndan bu sözleri duymak bizi çok mutlu etti  Doğru yolda olduğumuz tescillendi. Teşekkürler @MSTanrikulu" paylaşımda bulundu.

Sezgin Tanrıkulu rahatsız oldu!