Bakan Koca sosyal medyadan duyurdu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ambulans uçakla Bangladeş'ten İstanbul'a getirilen aile ile ilgili resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca sosyal medyadan duyurdu!
Bakan Koca sosyal medyadan duyurdu!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ambulans uçakla Bangladeş'ten İstanbul'a getirilen aile ilgili resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca yaptığı açıklamada, "BANGLADEŞ'TE YAŞAYAN, COVID-19 hastası vatandaşımız Tuba Ahsan'la, Bangladeşli eşi Mossaddoue Ahsan ve üç yaşındaki ikizlerini, hava ambulans uçağımızla İstanbul'a getirdik. Bangladeş'te yapılamayan tedavilerine başlandı. Mutluyuz. Bir Türk vatandaşına karşı görevimizi yaptık." ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Bangladeş'te yaşayan ve yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ancak tedavileri bulundukları ülkede yapılamayan aile, Sağlık Bakanlığınca gönderilen ambulans uçakla İstanbul'a getirildi.

Türk vatandaşı Tuba Ahsan ve Bangladeşli eşi Mossaddoue Ahsan ile üç yaşındaki ikiz çocukları Huma ve Ziyad'ı taşıyan ambulans uçak saat 18.45'te Atatürk Havalimanı'na indi.