Vali Sezer Ve Belediye Başkanı Saygılı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sezer, mesajında, bayramların, sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendiren birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma günleri olduğunu vurguladı.

Bu bayramda sevdikleriyle hasret, sevgi ve muhabbetle bir araya gelip kucaklaşamayacaklarını aktaran Sezer, şunları kaydetti:

"Fiziki mesafe olarak her ne kadar bu bayramda yüz yüze görüşemesek de bir sıcak tebessümümüz ile içlerini ısıtabileceğimiz, dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babalarımız ile aile büyüklerimizi, akraba, dost ve sevdiklerimizi telefon ile arayarak onların yanında olduğumuzu sevinç ve kederlerini, varsa sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu hissettirmeliyiz.Bayram kutlamalarını ziyarete giderek yapmayalım. Evlerimizde kalıp alınan kurallara riayet edelim ki gelecek bayramları hep birlikte coşku içinde kutlayabilelim."

Belediye Başkanı Saygılı da Ramazan Bayramı'nın Türk milleti, İslam alemi ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Bu bayrama koronavirüs salgının neden olduğu buruklukla ancak alınan tedbirlere sıkı sıkıya bağlanarak salgından kurtuluş ışığını görmüş olmanın sevinciyle girdiklerini aktaran Saygılı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her türlü takdiri hak eden ayırt etmeksizin tüm sağlık çalışanlarının üstün gayretleriyle salgınla baş etmeyi başardık. Bu yıl 81 ilde olduğu gibi şehrimizde de bayram süresince sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Bayramın tadı büyüklerimizin ellerini öperek, küçüklerimize sarılarak, birlikte olarak çıksa da bu bayram biraz farklı olacak, hem kendimizi hem sevdiklerimizi toplum sağlığını korumak için gireceğimiz izolasyona dikkat etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz da yayımladığı mesajla vatandaşların bayramını kutladı.

Kaynak: AA