Fatih Portakal'a kötü haber!

Kaçak villa ve köşk skandalları ardı ardına gelmeye devam ediyor. Ekranlarda ve köşelerinde imar barışını karalayıp bu barıştan fayda sağlayan Fatih Portakal ve Soner Yalçın'ın durumu ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Fatih Portakal'a kötü haber!
Fatih Portakal'a kötü haber!
Ortaya çıkan kaçak villa skandallarının ardından ardından yapılan incelemede Portakal'ın imar barışından yararlanmadığı anlaşılan 40 metrekarelik kaçak sundurmanın yıkılması için harekete geçildi..

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün Seferihisar Belediyesi'ne sundurmanın yıkılması için dün yazı gönderdiği öğrenildi.

Eğer Seferihisar Belediyesi, yapmazsa yıkımı İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nün yapacağı kaydedildi..

KAÇAK KÖŞK KURULA GİRECEK

Öte yandan Soner Yalçın'ın Çeşme Ovacık'ta doğal SİT alanındaki tarlaya kaçak yaptığı ve sonradan imar barışından yararlandığı köşk ve havuzunun Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun toplantısında 'Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı'nda kalan yapıyla ilgili suç duyurusunda bulunulmasını görüşeceği öğrenildi..

Yalçın, 2018'de Türkiye'de tarımın bitirildiği anlatan bir kitap yazmıştı. Portakal ve Yalçın'ın kaçak yapıları için karaladıkları imar barışından yararlanmaları tepki toplamıştı..