Survivor Evrim ve Barış arasında neler oluyor?

Survivor'da geçtiğimiz gün düzenlenen ada konseyine Evrim ve Barış arasında geçen diyalog damga vurdu. Barış ve Evrim arasındaki diyaloğun ekrana taşınması, ada konseyinde geliştirdikleri stratejiyi ortaya çıkardı. İkilinin arasında geçen sohbete dahil olan Acun Ilıcalı ne konuştuklarını sorarken Barış'ın farklı bir cevap vererek konuyu geçiştirmeye çalıştı.

Survivor Evrim ve Barış arasında neler oluyor?
Survivor ada konseyine Evrim ve Barış arasındaki diyalog damga vurdu. İkili, yaptıkları stratejiyi konuşurken kameralara yakalandı. O esnada Berkan'ın konseyde Yasin'in adını yazıp yazmayacağını konuşan ikili, Acun Ilıcalı'nın kendilerine ne konuştuklarını sorması üzerine farklı cevap verdi.

Survivor'daki ada konseyinde Acun Ilıcalı, Evrim ve Barış'ın konuştuğunu görünce sebebini sordu. Ancak Evrim, bu soruya cevap veremezken, Barış da toka yalanını söyleyerek olaydan sıyrılmıştı. Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk, bu konuda Barış'ın Acun Ilıcalı'ya yalan söylediğini belirtirken, Murat Özarı da bu durumun abartılacak bir yönü olmadığını ifade etti.

Survivor Ekstra'da konuşulan konu hakkında Semih Öztürk, Barış'ın yalan söyleyerek hata yaptığını belirterek ' Acun Ilıcalı'nın bunu öğrenmeyeceğini mi sanıyorsun. Nice yarışmacı davranışı değerlendirdim, türlü türlü yarışmacılar arasında entrika çevirenleri gördüm ama ilk defa Acun Ilıcalı'nın gözlerinin içine baka baka yalan söylediğini gördüm' dedi

Murat Özarı da Semih Öztürk'ün bu konuda Barış'ın açığını aradığını söyledi ve 'Barış'ın Evrim'i satmamak için bunu yaptı ve bu yalan değil' ifadelerini kullandı.

.