Acun Ilıcalı'dan bayram sürprizi...

Survivor 2020 sürprizlere doymuyor! Acun Ilıcalı, Survivor 2020 oyuncuları ve ünlü isimler ile yeni program formatını açıkladı.

Acun Ilıcalı'dan bayram sürprizi...
Acun Ilıcalı, Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler takımı arasında her hafta oynanan ve büyük ilgi gören 'Anlat Bakalım' yarışmasına telekonferansla ünlü isimleri davet edeceğini ifade etti.

Survivor'da Fenerbahçeli olduğunu her fırsatta dile getiren Aycan Yanaç'ın eşi Emre Belözoğlu, son dönemde çapkınlıkları ile adından sıkça söz ettiren Sercan Yıldırım'ın eşi Galatasaray'dan takım arkadaşı Burak Yılmaz, Yasin Obuz'un eşi ise Hadise olacak! İşte Acun Ilıcalı'nın son dakika Survivor yeni format açıklamasının detayları...

Acun Ilıcalı Survivor 2020 formatındaki değişikliği açıkladı! Programın yeni formatında Survivor 2020 yarışmacıları ile ünlü isimleri bir araya getireceğini açıklayan Acun Ilıcalı'dan sürpriz üstüne sürpriz!

ACUN ILICALI'DAN SON DAKİKA YENİ FORMAT AÇIKLAMASI

Çok yakında bir yarışma yapıyoruz. Anlat Bakalım'da 10 yarışmacı, 10 eş olacak. Eşleri biz vereceğiz. Aycan'a Emre Belözoğlu'nu vereceğiz. Yasin'e Hadise'yi vereceğiz. Sercan ile Burak Yılmaz var. Barış'a da seni istiyoruz. Eğer katılırsan çok seviniriz.' sözlerini kullandı.

Ünlü televizyoncu, Cedi'nin 'Bu yarışmalardan birine katılsan hangisine katılmak istersin?' sorusuna 'Var Mısın Yok Musun'a katılmak isterim. En kolayı oydu. Fatih Terim yarıştı, Roberto Carlos yarıştı. Bu zirve yaptığımız programdı. Bir stüdyoda ancak bu kadar ilgi çekebilirsin' yanıtını verdi.

'Biz de mental olarak ön planda olmak daha önemli. Sen yarışabilir misin bilmiyorum. Uzun boylu olanlar yarışamaz. Ama gard olanlar Survivor'da yarışabilir' dedi.

Survivor'da en çok eğlendiği sezonun sorulması üzerine Acun Ilıcalı şu cevabı verdi; 'Survivor'da en çok eğlendiğim 3 sezon var. Hilmi Cem'in şampiyon olduğu Panama yılı, Turabi'nin şampiyon olduğu All-Star yılı ve bu sezon çok eğlendim.'

İki akşam yayınlanan Survivor yarışmasında büyük ödül için mücadele eden takımlar arasında heyecan sürerken sosyal medyada Survivor Berkan'ın Acun Ilıcalı'ya tepki vermesi gündem oldu.

Kural ihlali yapıldığını ileri sürerek isyan eden yarışmacı Acun Ilıcalı'nın sert tepkisine maruz kalırken Acun Ilıcalı konuya açıklamalarda bulundu. Öte yandan Yunus Emre'ye karşı takımına sayı kazandıran Berkan'ın, sevincini yaşarken İspanyolca'da 'sessiz' anlamına gelen 'tranquilo' kelimesini kullanması dikkat çekti.

Gönüllülerden Berkan Karabulut ile mücadele eden Sercan Yıldırım'ın, beşinci kutuyu düşürürken kural ihlali (sınır olarak belirlenen tahtaya bastı) yaptığı iddia edildi. Bu anı Acun Ilıcalı ve ekipten kimsenin fark etmediği ileri sürüldü.

Tartışmalar ve oyunun tekrarlanması çağrıları üzerine Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü yapımcı, daha önce tahta üzerine basan bir yarışmasının görüntüsünü paylaşarak, 'Tahta üzerine basmak kural ihlali değil tranquilo' mesajını yazdı.

BANA POSTA KOYAN İLK YARIŞMACI

Acun Ilıcalı, Berkan'a 'tranquilo' ne alaka diye sordu. Berkan'ın 'Herkes bir sakin olsun. Skor 9-9, herkes bir sakin olsun' şeklindeki cevabı ise ünlü yapımcıyı güldürdü.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dün akşam Mert Öcal, Aycan Yanaç, Yasin Obuz, Sercan Yıldırım ve Cemal Can eleme potasında yer aldı. En az oyu alan Mert Öcal, sürpriz bir şekilde adaya veda eden isim oldu.