Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın tarihi belli oldu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ekranlara ne zaman dönecek? Müge Anlı ne zaman ekrana dönüyor? Soruları halk tarafından çok merak ediliyordu. Müge Anlı'nın ekrana dönüş tarihi belli oldu...

Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın tarihi belli oldu!
Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın tarihi belli oldu!
Müge Anlı, reytingleri altüst etmeye geliyor! Koronavirüs salgınını sebebiyle ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayın tarihi belli oldu.

MÜGE ANLI'NIN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı eski bölümleriyle ekrana geliyordu. Müjdeli haber geldi. Müge Anlı canlı yayın tarihi belli oldu. Koronavirüs salgınını sebebiyle ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Haziran Pazartesi'nden itibaren ekrana dönecek.

MÜGE ANLI'DAN CANLI YAYIN AÇIKLAMASI

Günler önce konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Anlı, 'İzleyicilerimle salgının ilk günlerinde buluşmaya devam ettim. Ta ki programı gerçekleştirme olanağı kalmayana kadar. Hangi dizi, hangi program kaldı ki televizyonda ben Müge Anlı'yı devam ettirebileyim. Buna imkan var mı? Direnebildiğimiz yere kadar direnip programı sona erdirmek zorundaydık. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Ramazan Bayramından sonra durum elverişli olursa, tedbirler biraz gevşetilirse o zaman tabi ki sosyal mesafe kurallarına uyarak bütün fedakarlığımla bu programa başlayacağım' ifadelerini kullanmıştı.