Emre Kınay Akşener'le aralarındaki konuşmayı ifşa etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde İYİ Parti'nin Kadıköy Belediye Başkanı adayı olan tiyatrocu Emre Kınay, seçimlerden önce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gidip, "Ben sosyalistim. Siz bile gönderseniz, milliyeçi olan kimseyi kapıdan almam" dediğini açıkladı. Kınay, Akşener'in bu sözü kabul ettiğini belirtti.

Emre Kınay Akşener'le aralarındaki konuşmayı ifşa etti
Emre Kınay Akşener'le aralarındaki konuşmayı ifşa etti
MHP’den ayrılırken “Milliyetçilik” iddiasında bulunan ve ülkücülere oynayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, bir oy için davasını ve seçmenini nasıl satabileceği gözler önüne serildi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İYİ Parti’nin Kadıköy Belediye Başkanı adayı olan tiyatrocu Emre Kınay, katıldığı televizyon programında Akşener’e dair önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’nin adayı olmadan önce Akşener ile görüştüğünü ifade eden Kınay, kendisinin sosyalist olduğunu ve ‘Milliyetçilik’ ve ‘Türkçülük’ gibi kavramlara karşı olduğunu söyledi.

Kınay, “Ben sosyalistim. Siz bile gönderseniz, milliyetçi olan kimseyi kapıdan almam" dediğini ve Akşener’in bunu kabul ettiğini belirtti.