Acun Ilıcalı bayram müjdesini verdi! 'Survivor tarihinde bir ilk olacak'

Acun Ilıcalı, sıradaki projesini açıkladı! Acun ılıcalı, Ertem Şener'in Instagram canlı yayınına katılıp birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Survivor'da sürpriz üstüne sürpriz! Acun Ilıcalı; Survivor tarihinde bir ilk gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi. Bayramda canlı yayın açarak hep birlikte bir kutlama yapılacağını belirten Ilıcalı, kutlamanın ardından da ünlüler ve gönüllüler takımı ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanacağını belirtti.

Acun Ilıcalı bayram müjdesini verdi! 'Survivor tarihinde bir ilk olacak'
Acun Ilıcalı bayram müjdesini verdi! 'Survivor tarihinde bir ilk olacak'
Acun ılıcalı, Ertem Şener'in Instagram canlı yayınına katılıp birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Verdiği her açıklamanın, yaptığı her yayının olay olduğunu söyleyen Ilıcalı, bayram müjdesini verdi. Ramazan Bayramı'nda Survivor tutkunlarını büyük bir sürprizin beklediğini ifade eden Acun Ilıcalı, geçen hafta yapılan yayındaki kişi sayısının 1 milyon olduğunu bayramda bu sayının 2 milyon olması için uğraşacaklarını dünya rekorunun da 2 milyon olduğunu belirtti.

'Hazırsanız güzel bir projemiz var, başarmak üzereyiz son teknik altyapı sorunları kaldı. Bu seneki Survivor yarışmasında yapılmayanları yapıyoruz, ilkler gerçekleştiriyoruz. Bunu da başarırsak çok güzel olacak.

'Hem ünlüler takımı hem de gönüllüler takımının bayram kutlama isteği var, biz de bayramları kutlayan bir ekip olarak onlarla bayram kutlayacağız. Bayramda bir canlı yayın açacağız, asıl olay şu Survivor tarihinde ilk defa canlı yayında bir yarışma yapacağız.

Bayramda gerçekleştirmeyi planladığımız bu yarışmaya milyonlarca Survivor tutkunu da telefonlarıyla katılabilecek. Bugüne kadar yapılmamış bir konsept üzerinde çalışıyoruz.