Sözcü'nün bir yalanı daha deşifre oldu!

Sözcü gazetesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu tehdit eden kişi hakkında 12 gündür hiçbir işlem yapılmadığını iddiasına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yazılı cevap geldi.

Sözcü'nün bir yalanı daha deşifre oldu!
Sözcü'nün bir yalanı daha deşifre oldu!
Yalan ve iftira dolu haberleriyle bilinen CHP yandaşı Sözcü gazetesinin çirkin yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu'nu mağdur gösterme sevdasından bıkmayan gazete son haberiyle yine kendini rezil etti.

Sözcü'nün skandal iddiası

Sözcü gazetesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, 'Senin kanını akıtır sana içiririm! Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm' ifadeleri içeren e-postayla tehdit eden T.G. hakkında Emniyet tarafından 12 gündür hiç bir işlemin yapılmadığını iddia etmişti.

Savcılık yalanı deşifre etti: 8 gündür aranıyor

Yandaş gazetenin söz konusu iddiası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklama ile anında yalanlandı. Sözcü'nün iftirasının deşifre edildiği açıklamada İmamoğlu'nu tehdit eden şahsın yakalanması için Nisan ayının başından bu yana 8 gündür çalışma sürdürüldüğü belirtildi.