İslam düşmanı Hakan Aygün tutuklandı

Müslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'deki ayetlerle dalga geçen eski Halk TV Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Hakan Aygün, Muğla Göcek’te tutuklandı.

İslam düşmanı Hakan Aygün tutuklandı
İslam düşmanı Hakan Aygün tutuklandı
HalkMüslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'deki ayetlerle dalga geçen Halk Tv Eski Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Hakan Aygün'ün, Muğla Göcek'te gözaltına alındığı bildirildi. Hakan Aygün'ün, Facebook hesabından da Kur'an-ı Kerim'e açıkça hakaret eden yeni paylaşımında bulunduğu tespit edildi..

AYGÜN, MİLAS ADLİYESİ'NDE İFADE VERDİ
Hakan Aygün'ün Milas Adliyesi'nde soruşturma savcısına ifade verdiği öğrenildi. Aygün'ün'ün telefonuna el konulduğu ve sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımlarının incelendiği öğrenildi.

TUTUKLANMA TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Nöbetçi Soruşturma Savcılığı'nın; Hakan Aygün'ü halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ettiği gerekçesiyle tutuklanma talebiyle mahkeme sevk ettiği öğrenildi.

İNAL: SALDIRIRKEN CESUR, YAKALANINCA KORKAK
Hakan Aygün hakkında suç duyurusunda bulunan avukat Mustafa Doğan İnal, Hakan Aygün'ün yalancı, küstah ve müpzetel olduğunu söyledi.
İnal, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından açıklamada bulundu.

İnal, 'Hakan Aygün gözaltına alınınca 'O twiti ben atmadım' demiş ama facebook sayfasında Kuran'a benzer bir saygısızlık
daha yaptığı için bunu da şikayet ettik. Yalancı, küstah, müptezel Saldırırken cesur, yakalanınca korkak...' ifadelerini kullandı.İnal, Hakan Aygün'ün Facebook hesabından da Kur'an-ı Kerim'e açıkça hakaret eden paylaşımının ekran kaydını da paylaştı..
İslam düşmanı Hakan Aygün tutuklandı

Mustafa Doğan İnal, Hakan Aygün'ün, 'Ey İBAN edenler' ifadesinin kendisine ait olmadığına yönelik açıklamasını da ' Tweet kendisine ait değilmiş. Biz de inandık' ifadelerini kullandı.

HAKAN AYGÜN, OSMAN GÖKÇEK'İN KONUŞMALARINI SONLANDIRMASI İÇİN MELİH GÖKÇEK'İ ARAMIŞ!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek de, Beyaz TV'de yayınlanan Sürmanşet programında Hakan Aygün'ün dini değerlere hakaret eden paylaşımı eleştirdiği için babası Melih Gökçek'i aradığını açıkladı.

Osman Gökçek, 1 Nisan 2020 tarihinde sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından paylaşımda bulundu. Gökçek; Hakan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'i aradığını hatırlatarak, 'Hakan Aygün dün sabaha karşı saat 02.56'da seninle ilgili konuşmalarımı sonlandırmam için mesaj atarak babamdan yardım istemişsin. Ben Allah'ın ayetleri ile alçakça alay eden birini görmemezlikten gelemem. Deist olabilirsin ancak ayetler hakkında konuşurken haddini bileceksin!' ifadelerini kullandı.

KUR'AN-I KERİM'DEKİ AYETLERLE DALGA GEÇEN HAKAN AYGÜN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
Avukat Mustafa Doğan İnal, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından; Kur'an-ı Kerim'deki ayetlerle dalga geçerek, bir takım kelime oyunlarıyla, harflerin ve kelimelerin yerlerini değiştirerek Müslüman kesimin birinci önceliklerinden olan kitabı ve ayetlerini aşağıladığı gerekçesiyle Hakan Aygün hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu..