Osman Gökçek'ten Portakal ve Dündar'a tepki!

Osman Gökçek, Gazeteci Fatih Portakal ve firari FETÖ'cü Can Dündar'a sert sözlerle tepki gösterdi.

Osman Gökçek'ten Portakal ve Dündar'a tepki!
Osman Gökçek'ten Portakal ve Dündar'a tepki!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Sürmanşet programında ülkesine kin kusan Gazeteci Fatih Portakal ve FETÖ firarisi Can Dündar'ı eleştirdi.

NİYE ELİN CONİLERİYLE GURUR DUYARSINIZ?

Gökçek, ABD sevici Fatih Portakal'ın Türkiye'yle gurur duymamak için elinden geleni yaptığını söylerken  'Fatih Portakal yapmak istediğini yapamıyor ekranda ters köşeye düşüyor. Şunu söylemek lazım kendi ülkenle niye gurur duymasın. Niye elin conileriyle gurur duyarsınız? Bunu anlamakta zorlanıyorum.  O farkında mısınız 23 Nisan'da Sayın Cumhurbaşkanlığı'ndan bütün televizyonlara sabah bir konser için bildiriler gitti. Herkes aynı anda canlı yayın verdi ve bütün Türkiye olarak tek bir vücut olduk. Tek kim vermedi Halk ile Fox. Bu kadar mı ayrılırsınız bizden? Bu milletin duygularından tamamen mi ayrısınız? Ama bunu anlatmak mümkün değil.' dedi.

BUNUN HAYALİNİ KURMUŞ OLABİLİR?

FETÖ firarisi Can Dündar'ın Türkiye'nin vaka sayısının Çin'i geçtiği günkü tweetini hatırlatan Gökçek 'Ne oldu Türkiye Çin'i geçmey başladığı zaman sevindiniz galiba. Can Dündar şöyle bir düşüncenin içine girmiş olabilir. Türkiye virüsle mücadele edemeyecek büyük sıkıntılara girecek. Biz de ülkesini satan, ülkesindeki MİT'çileri deşifre eden kişiler olarak iktidar değişicek biz de ülkeye döneceğiz. Bunun hayalini kurmuş olabilir. Ama görüyorsunuz bu sürecin sonunda Türkiye çok başarılı çıktı.' diye konuştu.