Limon kurgusunun arkasından o isim çıktı!

Mersin Erdemli ilçesinde çekilen kurgu görüntülerinin ardından CHP'li Mersin Belediyesi Başkanı Vahap Seçer'in adamı Vedat Uzunbağ çıktı.

Limon kurgusunun arkasından o isim çıktı!
Limon kurgusunun arkasından o isim çıktı!
Mersin Erdemli ilçesinde çekilen ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından sosyal medyada yayınlanan kurgu görüntülerle ilgili dikkat çeken bir gerçek daha ortaya çıktı.

Kurgu görüntülerinin arkasından HP'li Mersin Belediyesi Başkanı Vahap Seçer'in adamı Vedat Uzunbağ çıktı.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bilgileri paylaşan Beyaz Gazete yazarı Cengiz Alçayır  'Mersin-İstanbul hattındaki 'Limon Tiyatrosu'ndan CHP'li Mersin Bld. Bşk. Vahap Seçer'in adamı Vedat Uzunbağ çıktı! Şüpheli Emrah Toroman ifadesinde çektiği videoyu Erdemli'ye koordinatör olarak atanan, belediye şirketi Denizkızı A.Ş. yönetimindeki Uzunbağ'a attığını itiraf etti!' dedi.


KURGU GÖRÜNTÜ SORUŞTURMASINDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturmada; kurgu görüntülerde kameramanlık yapan Erdemli Yerel Diriliş Gazetesi imtiyaz sahibi Mahmut Dölek, Mahmut Dölek'in konuştuğu çiftçi görünümlü Ömer Tuncer, bu ikilinin konuşmasını kayda alan Erdemli Demokrat Parti İlçe Başkanı Emrah Toraman ile Kumkuyu eski Belde Belediye başkanlığı yapan Ömer Sezer gözaltına alındığı bildirildi.

4 şüphelinin ikametlerinde ve araçlarında arama yapıldı, dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Şüphelerin; banka hesaplarının inceleneceği öğrenildi.

AVUKAT CESİM ERCİK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

AK Parti Mersin İl Başkanı avukat Cesim Ercik'in, 25 Nisan 2020 saat:15.00 sıralarında Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek müracaatta bulunduğu öğrenildi.

Cesim Ercik ifadesinde; 24 Nisan 2020 günü saat 21.36 sıralarında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin limon alımıyla ilgili paylaşılan videodaki diyaloglarda 'Yapılan paylaşım sanki AK Parti tarafından çekilmeye çalışıldığı şeklinde algı yaratıldığını, halkı yanıltmaya çalıştığı'nı söyledi.

Açıklama yapan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik şunları söyledi:

'Bu 3 şahıs AK Parti Mersin İl Başkanı olarak benim yaptığım suç duyurusundan sonra gözaltına alındı. CHP suç duyurusunda bulundu mu bunu bile bilmiyorum. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım. Arkasındaki para trafiği ve farklı ilişkiler neyse ortaya çıksın istiyoruz. Bizim asla yargıya müdahalemiz olmaz. Ama bu süreçte AK Parti'nin adını kullanarak kirli kurgulara da izin vermeyiz.'