Ramazan ekranı! Hangi hoca hangi Kanal'da!

Ramazan programları 2020 yılında da yakından takip ediliyor. Nihat Hatipoğlu hangi kanalda, ne zaman? Sevilen isimler bu Ramazanda da ekranlarda yer alacak. Televizyon yayın akışında birçok tanıdık isim yine yer alıyor.

Ramazan ekranı! Hangi hoca hangi Kanal'da!
Ramazan ekranı! Hangi hoca hangi Kanal'da!
Nihat Hatipoğlu Ramazan programı hangi kanalda, ne zaman?” soruru araştırılan konular arasında yer alıyor. 2020 yılı Ramazan programları yoğun ilgi görüyor. Ramazan ayının gelmesi ile televizyon kanalları da yayın akışları içerisinde yer alıyor. Nihat Hatipoğlu her zaman olduğu gibi bu ramazan ayında da ATV ekranlarından evlerimize konuk olacak. İftar ve sahur özel programları ile iftardan ve sahurdan önce bizlere dini sohbetleri ile faydalı bilgiler verecek. Haberimiz içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

NİHAT HATİPOĞLU RAMAZAN PROGRAMI

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programı ile canlı yayınla atv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

MUSTAFA KARAKAŞ RAMAZAN PROGRAMI

Kanal 7’de Ramazan ayı boyunca Mustafa Karataş’ın sunumu ile Sahur Vakti isimli program ekranlara gelecek. Program her gece canlı yayınla 01.30’da Kanal 7’de olacak.

TRT1 RAMAZAN PROGRAMI

Her Ramazan’da olduğu gibi bu yıl da iftarın neşesiyle “Ramazan Sevinci”, gecenin huzuruyla “Sahur Bereketi” Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarında olacak. Her yıl gelişi özlemle beklenen Ramazan ayının değişmez ve vazgeçilmez programları, “Ramazan Sevinci ve Sahur Bereketi”, 24 Nisan 2020 Cuma gününden itibaren Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

TRT 1 ekranları, ayların en hayırlısı olan Ramazan ayının gelmesiyle manevi bir atmosferin yaşandığı ülkemizde, bu kutlu ayın vazgeçilmez ve değişmez programları olan Ramazan programlarını, her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyicilerine sunacak.

Ramazan ayının birleştirici ve bütünleştirici ruhunu, milli ve manevi değerlerimizle kaynaştıran Ramazan Sevinci ve “Sahur Bereketi” programları; Kur’an-ı Kerim tilaveti, birbirinden değerli konukların sohbetleri ve TRT Radyo sanatçılarının ilahileriyle, TRT 1 ekranlarında izleyicilerle
buluşacak.