Kırılan tırnak nasıl onarılır?

Kırılan tırnak nasıl onarılır? Dipten kırılan tırnak nasıl onarılır? Kırılan tırnağı onarmanın yolları nelerdir? İşte kırılan tırnağı onarmanın yolları...

Kırılan tırnak nasıl onarılır?
"Kırılan tırnak yeniden nasıl onarılır?" sorusu hassas tırnaklara sahip olan herkesin muzdarip olduğu bir durumdur. Hatta sadece hassas tırnaklar değil bazen tüm tırnaklar kötğ bir noktadan kırılabilir. Bu durumda hepimiz kırılan tırnağı nasıl onaracağımızı düşünürüz. Bugün sizler için kırılan tırnakları onarmanın yollarını yazdık.

TÖRPÜLEYİN

Onarıma tırnağınızın kırılan yerini orta sertliğe sahip bir törpü ile törpüleyerek başlayın. Tırnağınızı iyice kırmamaya özen gösterirken; yüzeyi pürüzsüz ve keskin olmayan bir hale getirin.

POŞET ÇAY

Tırnağınızın kırılan yerinin onarımı için sallama poşet çayın; poşetinden tırnağınızın boyutuna uygun minik bir parça kesin. Tırnak yapıştırıcı yardımı ile, kestiğiniz ufak poşet parçasını; tırnağınızın kırılan noktasına yapıştırın.

Tırnağınızın üzerine yapıştırdığınız poşet çay kağıdının üzerine biraz daha yapıştırıcı sürüp; tamamen kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra tekrar törpüden yardım alın ve yüzeyi tekrar pürüzsüzleştirin.

Son olarak dilediğiniz bir oje rengini seçerek tırnağınıza uygulayın. Tırnak cilası ya da top coat adını taşıyan ürünlerden yararlanmanız; tırnağınızı güçlendirecek!