Osman Gökçek, RTÜK'ü göreve çağırdı!

Osman Gökçek, Fatih Portakal'ın yaptığı yayınlarla ilgili RTÜK'ü göreve çağırdı.

Osman Gökçek, RTÜK'ü göreve çağırdı!
Osman Gökçek, RTÜK'ü göreve çağırdı!
Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, koronavirüsle ilgili kara propaganda yürüten Gazeteci Fatih Portakal'a tepki gösterdi.

Gökçek, Portakal'ın ana haberde bir çok provokasyona imza attığını hatırlatırken, Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) neden harekete geçmediğini sordu.

'YAYINLARI NE KADAR İNCELEDİNİZ?'

Portakal'ın daha önce FOX ana haberde PKK'ya teşekkür bile ettiğini hatırlatan Gökçek 'Burdan RTÜK başkanına seslenmek istiyorum. Programının içinde terör örgütü PKK'ya bizzat teşekkür ettiği yerler var. PKK terör örgütüne teşekkür etti. Burdan sesleniyorum sayın RTÜK başkanım sayın RTÜK üyeleri Beyaz TV'de en ufak bir hadise olduğu zaman hemen cezayı kesip gönderiyorsunuz. FOX TV çok izleniyor diye mi, iyi muhalefet yapıyor diye mi, onları kayıyor musunuz?  sormak istiyorum. Neden FOX TV'yle ilgili konularda onlar bizim aldığımız kadar ceza almıyor, sormak istiyorum. Kimse kusura bakmasın ben bunları söylemek zorundayım. Koronavirüs yayınlarıyla ilgili RTÜK ne kadar incelediniz? soruyorum.Neden iyi muhalefet yapıyor diye mi? Her halde oradaki RTÜK üyeleri iyi muhalefet yapıyor diye ceza kesilmesini istemiyor. ' diye konuştu.