Büyük Müjde! Kredi kartı limitleri arttırılıyor!

Rasim Ozan Kütahyalı, bugün ki köşe yazısına alınan korona virüs önlemleri sebebiyle yaşanabilecek ekonomik sıkıntıyı hafifletmek adına kredi kartı limitlerinin arttırılmasını taşıdı.

Büyük Müjde! Kredi kartı limitleri arttırılıyor!
Büyük Müjde! Kredi kartı limitleri arttırılıyor!
Koronavirüs günlerinde ekonomik anlamda vatandaşların sıkıntı çekmemesi adına Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 10 bin TL temel ihtiyaç desteği sağlıyor. Sağlanan bu desteğin başvuruları ise bugün yani 1 Nisan 2020'de başlıyor.

Bununla beraber gelir seviyesi düşük ailelere de 1000 TL para desteği gerçekleşecek.

Halkın ekonomik sıkıntılarının azaltılmasına yönelik gerçekleştirilen bu adımların yanında bir diğer gelişmeyi de Rasim Ozan Kütahyalı açıkladı.

Güneş Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı da bugün kü köşe yazısında halkın ekonomik anlamda nefes almasına olanak sağlayacak bir başka durumu ele aldı. İlerleyen günlerde netleşecek olan kart limitlerinin yüzde 20 oranında arttırılma durumundan söz eden Kütahyalı, 'Bu koronavirüs günlerinde herkesi ekonomik açıdan rahatlatacak bir başka adım da yine öncelikle üç kamu bankası aracılığıyla hayata geçecek. Alışverişlerimiz artık kredi kartsız olmuyor ve neredeyse herkesin kredi kartı var. Üç kamu bankası ortak bir kararla tüm yurttaşların kredi kartı limitlerini belli oranda otomatik olarak artıracak bir paket üzerinde çalışıyor. Yani Berat Albayrak'ın liderliğindeki Hazine ve Maliye Bakanlığı yurttaşlara bir güzellik daha yapmaya hazırlanıyor.' dedi.