ABD'yi örnek veren Acun'un Türkiye sözleri olay oldu!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, korona virüs sebebiyle sık sık gündeme gelen sokağa çıkma yasağı konusunda Türkiye ile Amerika'yı kıyasladı.

ABD'yi örnek veren Acun'un Türkiye sözleri olay oldu!
ABD'yi örnek veren Acun'un Türkiye sözleri olay oldu!
Acun Ilıcalı, dün akşam kendi kanalında yayınlanan bir programa telefonla bağlanarak tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüsle (Covid - 19) ilgili açıklamalarda bulundu.

'GURUR DUYUYORUM' 

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde ve diğer ülkeler arasındaki farklılıklara değinen Acun Ilıcalı, salgın nedeniyle Amerika'da iş yerlerinin yağmalara karşı aldığı önlemlere değinerek şunları söyledi:

'Türk olmaktan gurur duyduğum bir dönemi yaşıyorum. Dünyanın bir çok yerinde karantinalar uygulanıyor. İnsanlar evlerine girdiler ve dışarı çıkamıyorlar. Fakat arada şöyle bir fark var. Bu bölgelerde çoğu yerde akşamları sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Dünyanın bir çok yerinde dükkanların yağmalanmasından korkuyorlar. Bu konuda bir güvence yok. Amerika başta olmak üzere mağazalar tahtalarla kapatılıyor yağmalamaya önlem olarak. Bizim ülkemizde hiç bir zaman bunu yaşamıyoruz, bunlardan daha iyi şartlarda olmamamıza rağmen. Böyle bir iç güdümüz de yok. Gerçekten asil bir milletiz, çok gururluyum'