2030 yılından geldiğini iddia etmişti! Kehanetleri gerçekleşti... Şimdi sırada ne var?

Daha önce 2030 yılından geldiğini iddia eden Noah'ın kehanetleri bir bir gerçekleşiyor. Şimdi ise yeni kehanetlerini açıkladı. İşte Noah'ın yeni kehanetleri...

2030 yılından geldiğini iddia etmişti! Kehanetleri gerçekleşti... Şimdi sırada ne var?
2030 yılından geldiğini iddia etmişti! Kehanetleri gerçekleşti... Şimdi sırada ne var?
Zamanda yolculuk yaptığını iddia ederek 2030 yılından geldiğini açıklayan Noah'ın kehanetlerinin bir bir gerçekleşmesi sosyal medyayı salladı.

İddialarını sıralayan Noah daha sonra gelecekten getirdiğini söylediği kitap ve dergi sayfalarını kanıt olarak göstermişti.

Zaman yolcusu Nisan 2019'da görme engeli olan kişilerin görebilmesini sağlayacak yeni bir tedavi yöntemi keşfedileceğini söylemişti.

Noah'ın bu iddiası doğru çıktı ve geçtiğimiz nisan ayında Kanada'da bulunan Queen's Üniversitesi'nde göz hastalıkları üzerine çalışan bir ekip, CAMKII adı verilen bir proteinin yeni kan hücrelerinin üretilmesi için farklı sinyalleri koordine ettiğini keşfetti.

CAMKII proteini böylece daha önce vücutta kan damarlarının nasıl büyüyüp geliştiğine dair bilinmeyen bir süreci aydınlattı.

Retina gözde ışığı algılayan bölge olarak biliniyor ve retinanın bu görevi yerine getirebilmesi için oksijen ve besine ihtiyaç duyan kan damarları kilit rol üstleniyor.

Yetişkinlerde kan damarları herhangi bir değişiklik göstermiyor olsa da bazı göz vakalarında kontrolsüz şekilde büyüme görülüyor.

Kontrolsüz büyüme de retinada hasara yol açıyor ve bu sebeple kısmi görme kaybı ve körlükle sonuçlanabiliyor.

Tim Curtis önderliğindeki araştırma ekibi kontrolsüz büyümeyi durdurmak, normale dönmesini sağlamak ve böylece görme bozukluklarını tedavi etmek için yeni bir yöntem keşfetmiş oldu.

Noah'ın bir diğer iddiası ise Haziran 2019'da yürüme engeli olan insanları yürütebilecek bir çip teknolojisinin hayata geçirileceğiydi.

Geçtiğimiz günlerde Avustralya'nın Melbourne kentindeki Austin Health'de görev yapan uzmanlar, felç sebebiyle vücudunu hareket ettiremeyen kişilerin hareket etmesini sağlayabilecek yeni bir yöntem bulduklarını duyurdu.

Ekip, omurga yaralanması sebebiyle felç olan on üç hastaya, travma bölgesinin altında yer alan sinirleri, omurga yaralanmasının üzerinde bulunan sinirlerle birleştirmeyi, sinir transfer tedavisi adı verilen yoğun fizyoterapi yöntemiyle sağladı.

Her bir sinir transferi yaklaşık 2 saat sürdü ve 2 yıl süren tedavi sonucunda her bir hasta kollarını oynatabilmeyi, avuç içlerini kapatabilecek kadar hareket etmeyi, kendi kendine yemek yemeyi ve elektronik eşyaları kullanabilmeyi başardı. Bu yöntemin felç sebebiyle yürüme engeli olan bireylerde de uygulanabileceği düşünülüyor.

Noah daha önce de Şubat 2019'da ABD'nin orta batı eyaletlerinde de aşırı soğukların etkili olacağını söylemiş ve ABD'nin iç kesimleri son yılların en soğuk kış mevsimini yaşamıştı.

Yaşanan gelişmeler dikkatleri tekrar zaman yolcusuna çevirdi.

Noah'ın gelecekte yaşanacağını öne sürdüğü diğer iddialar ise şöyle:

Ocak 2020'de A1 Machidan adlı insansı robot üretilecek ve bu robota karşı dünya çapında büyük protestolar düzenlenecek.

3 Kasım 2020'de ABD Başkanı Donald Trump tekrar başkan seçilecek

Ağustos 2028'de uzaylılar ve zaman makinesi kamuoyuna duyurulacak.

Kasım 2028'de Martin Kuther King'in torunu Yolanda Renee King 20 yaşında ABD Başkanı seçilecek.

Noah'a göre 2028 yılında İkinci Sanayi Devrimi gerçekleşecek.

Şubat 2029'da The One adı verilen çip insanlara takılmaya başlayacak ve böylece insanların sağlık durumu ve beyin fonksiyonları sürekli olarak takip edilecek.

Noah, 2030'a kadar ABD ve Kuzey Kore arasında savaş başlayacağını, insan benliğinin bilgisayara aktarılabileceğini ve böylece ölümsüzlüğün ilk adımlarının atılmış olacağını öne sürüyor.

İngiltere 2030 yılında tekrar Avrupa Birliği'ne katılacak.

2030 yılına kadar AB ülkeleri tek bir çatı altında birleşecek ve Avrupa Birleşik Devletleri'ni kuracak.

Avrupa Birliği'nin tek bir devlet olmasının ardından birçok ülke bu trende ayak uyduracak ve devletleri birleştirme kararı alacak

Avrupa Birleşik Devletleri avro ve sterlin kullanımını bırakarak yeni ortak bir para birimi kullanmaya başlayacak.

Zaman yolcusu Noah'ın diğer iddiaları Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'le ilgili.

Noah'a göre Filipinler 2030 yılı itibariyle vatandaşlarının beynine çip yerleştirmeye başlayacak.

Fakat çip yerleştirme isteğe bağlı şekilde uygulanacak.

Noah, bu yeniliğin insanlık adına oldukça faydalı olacağını söylüyor.

Çip sayesinde insanların kişisel bilgilerine hızla erişilecek ve böylece olası hastalıkların önüne geçilecek ve suç oranları azalacak.

Videoyu izleyen çok sayıda kişi Noah'ın iddialarını yeterince inandırıcı bulmadı.

Bazı kullanıcılar Noah'a iddia ettiği gibi zamanda yolculuk yapabiliyorsa bunu tekrar yapmasını, bu anları kayda almasını ve ancak bu şekilde ikna olabileceklerini söyledi.

İddialar son derece ilginç olsa da zamanda yolculuk yaptığını söyleyen tek kişi Noah değil.

'3700 YILINDAN GELDİM'

Adını açıklamayan bir kişi, zaman yolcusu olduğu ve 3700 yılından geldiği iddialarını bir video aracılığıyla paylaştı.

Aslen Yunan olduğunu fakat Fransa'da doğduğunu ve 14 yaşına kadar Fransa'da yaşadığını söyleyen zaman yolcusu daha sonra Kanada'ya yerleştiğini belirtiyor.

Kanada'da bilime merak salan zaman yolcusu, ülkenin ulusal laboratuvarında çalışmaya başladığını ve daha 18 yaşında üst düzey bir asistan olduğunu iddia ediyor.

Çalıştığı süre boyunca çok sayıda gizli görevde yer aldığını belirten zaman yolcusu, birçok kişiyi geleceğe gönderdiklerini o kişilerden birinin de kendisi olduğunu öne sürüyor.

Zaman yolcusunun iddialarına göre 3000 yılı itibariyle insan ırkının yerini robotlar, yapay zeka ve yazılım teknolojileri alacak, petrol, altın gibi değerli madenler tamamen değersiz hale gelecek ve Güneş enerjisi ile üretilen elektrik, tek enerji kaynağı olacak.

Zaman yolcusunun iddiaları bunlarla sınırlı değil. 3600 yılında robotların nüfusu 4 milyona ulaşacak ve ABD ve Çin en büyük robot üreticileri haline gelecek.

3700 yılında ise robotlar ve insan ırkı arasında dev bir savaş patlak verecek. 20 Eylül 3700'de çıkacak savaş sonucu insan ırkı tarihe karışacak.

Zaman yolcusu iddialarına kanıt olarak gelecekten getirdiği bir robot kolunu gösteriyor. Ona göre robot kolu son derece güçlü bir elektronik parça.

Videoyu izleyen çok sayıda kişi, iddiaların bugüne kadar duydukları en saçma şey olduğunu konusunda yorumlarda bulundu.

Bazı kullanıcılar da zaman yolcusu olduğunu iddia eden kişinin doğruları anlattığını söyledi.

Zaman yolcusu olduğunu iddia eden tek kişi, 3700 yılına gittiğini söyleyen Yunan asıllı Fransız vatandaşı değil.

Adının Lewis Walker olduğunu söyleyen bir başka zaman yolcusu da 4413 yılından geldiğini iddia ediyor.


Zaman yolcusu olduğunu iddia eden Lewis, gençlik yıllarında babası sayesinde İngiltere Savunma Bakanlığı'nda çalışmaya başladığını belirtiyor.

Birkaç yıl bakanlıkta çalıştığını belirten zaman yolcusu 1977 yılında son derece gizli zaman makinesi test görevi için seçildiğini söylüyor.

Görevi kabul etmesi durumunda 250 bin sterlin ödeme alacağını öne süren zaman yolcusu, son derece gizli bir askeri üsse gittiğini ifade ediyor.

Askeri üstte ışınlanma ve zihin okuma gibi son derece yüksek teknolojilerin bulunduğunu iddia eden zaman yolcusu zaman makinesini üçgen biçiminde büyük bir cihaz olarak tanımlıyor.

Özel kıyafetler giyerek zaman makinesine giren Lewis kendisini son derece beyaz bir hastane odasında buluyor.

Zaman yolcusu gördüğü bir robota hangi yılda olduğunu soruyor ve '4413 yılındayız' cevabını alıyor.

Hastanenin son derece modern olduğunu belirten Lewis, hastanede yalnızca robotların çalıştığını iddia ediyor.

Zaman yolcusunun anlatımına göre zaman makinesi 2028 yılında kamuoyuna resmen tanıtılacak.

Zaman yolcusu Lewis 4413 yılında başka zaman yolcuları ile tanıştığını da anlatıyor.

Lewis, diğer zaman yolcularının gelecekte insan ırkının neslinin yok olacağını söylediğini öne sürüyor.

Diğer zaman yolcularının aksine Lewis'in gelecekten bir fotoğraf ya da bitki getirmemesi dikkat çekiyor.

Videoyu izleyen çok sayıda kişi Lewis'in iddialarını yeterince inandırıcı bulmadı.

Bazı kullanıcılar ise yalan beyan yorumlarına karşı çıktı ve insanları bu şekilde yargılamamaları uyarısında bulundu.