Osman Gökçek'ten Hakan Aygün'e tepki!

Osman Gökçek, dini değerlerle dalga geçen Gazeteci Hakan Aygün'e tepki gösterirken 'aşağılık adamsın' dedi.

Osman Gökçek'ten Hakan Aygün'e tepki!
Osman Gökçek'ten Hakan Aygün'e tepki!
Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, dini değerlerle sosyal medya hesabından dalga geçen Gazeteci Hakan Aygün'e tepki gösterdi.

Gökçek, Aygün'ün bunun hesabını vereceği belirtirken 'Allah'ın ayetiyle dalga geçmek sizin ne haddinize. Buna inan biri olarak söylüyorum ve bunun için dua ediyorum. İnşallah bu attığın tweetin hesabını verirsin' diye konuştu.

'NASIL UTANMAZ ADAMSIN'

Allah'ın ayetiyle dalga geçilmesiyle ilgili hakaret etmemek için kendisini zor tuttuğunu belirten Gökçek 'Aşağılık bir adamsın ekran başındaki izleyicilerden dolayı çok ciddi hakaretler etmekten geri duruyorum. Bu ayetle dalga geçmem Allah sana bunun hesabını soracaktır. Bu kadar terbiyesizlik olabilir mi? Ayetlerle sen nasıl dalga geçmeye kalkarsın. Koronavirüsle mücadele ettiğimiz dönemde nasıl ayetle böyle dalga geçersin. Nasıl utanmaz adamsın. Bizim bir inancımız var. Sen Allah'ın ayetleriyle nasıl dalga geçersin. Haddinizi bileceksiniz. Ülke olarak selalar okunurken, dualar okunurken bu utanmaz adamlar ayetlerle dalga geçiyorlar. Niye biliyor musunuz? Cumhurbaşkanı bir kampanya başlattı insanlar birbirine yardım edecek bunlarla dalga geçiyorlar. Ya kardeşim elinde parası olan olmayana verecek bir yardım kampayası başlatılmış. Allah'ın ayetiyle dalga geçmek sizin ne haddinize. Buna inan biri olarak söylüyorum ve bunun için dua ediyorum. İnşallah bu attığın tweetin hesabını verirsin.' dedi.

Osman Gökçek'ten Hakan Aygün'e tepki!Dini değerleri böyle aşağıladı!